خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کرمانشاه:

نوسازی و هوشمندسازی برق کرمانشاه با ۲۶۵۰ میلیارد تومان اعتبار

نوسازی و هوشمندسازی برق کرمانشاه با ۲۶۵۰ میلیارد تومان اعتبار

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کرمانشاه اعلام کرد: با اجرای پروژه‌ای به ارزش ۲۶۵۰ میلیارد تومان، طی پنج سال آینده تمام شبکه‌های سیمی برق استان به کابل خودنگهدار تبدیل و شبکه به‌طور کامل هوشمندسازی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه عبدالرضا علیرضاپوری مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه در نشست خبری با خبرنگاران، به تشریح دستاوردهای سفر اخیر رئیس‌جمهور به استان در این حوزه، اظهار کرد: در سفر اخیر  رئیس‌جمهور به کرمانشاه مصوباتی در راستای توسعه و به‌روزرسانی شبکه توزیع برق استان صادر شد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه طول شبکه فشار ضعیف هوایی استان حدود ۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر است و از این مقدار ۵ هزار کیلومتر به کابل‌های نگهدار مجهز شده‌اند، به منظور بهبود کیفیت خدمات و افزایش ایمنی، ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر از شبکه باقی‌مانده باید به کابل‌های نگهدار تبدیل شود. این پروژه که به عنوان یکی از مصوبات سفر رئیس‌جمهور مطرح شد، برای اجرای آن حدود ۱۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه در ادامه به پروژه‌های هوشمندسازی شبکه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، بخش قابل توجهی از شبکه برق استان به سیستم هوشمند و اتوماسیون تجهیز شده است. به عنوان مثال، ۹۳ درصد از چاه‌های کشاورزی به سیستم هوشمند مجهز شده‌اند. همچنین، حدود ۴۵ درصد از ادارات و ۵۰ درصد از صنایع خارج از شهرک‌های صنعتی استان نیز تحت پوشش هوشمندسازی قرار گرفته‌اند.

وی افزود: برای تکمیل پروژه هوشمندسازی و اتوماسیون کامل شبکه، ۴۰۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

مدیر‌عامل شرکت توزیع برق استان کرمانشاه تأکید کرد: با توجه به حجم بالای پروژه‌ها، برای پروژه ۲۵۰۰ کیلومتر کابل‌گذاری جدید برنامه‌ریزی پنج‌ساله داریم که سالانه ۵۰۰ کیلومتر از شبکه اجرایی خواهد شد. همچنین، به منظور تسریع در اجرای پروژه‌های هوشمندسازی و اتوماسیون، سعی خواهیم کرد که این پروژه‌ها زودتر از زمان‌بندی تعیین شده به بهره‌برداری برسند.

وی افزود: ما در حال بررسی وضعیت ۱۱۱ ساختار انرژی خورشیدی در استان هستیم که بر اساس مطالعات، از این ۱۱۱ ساختار می‌توانیم ۳۳۰ مگاوات برق از طریق نصب پنل‌های خورشیدی تولید کنیم. این پروژه با اعتبار ۳۸ میلیارد تومان از محل تسهیلات پیش‌بینی شده در مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان تأمین خواهد شد.

علیرضا‌پوری افزود: همچنین، در راستای اجرای سیاست‌های انرژی پایدار، مصوبه‌ای برای ادارات نیز تصویب شده است که بر اساس آن، ادارات موظفند ۲۰ درصد از برق مورد نیاز خود را از طریق نصب پنل‌های خورشیدی تأمین کنند. این برنامه قرار است در طی چهار سال آینده اجرایی شود.

علیرضا‌پوری به اقدامات صورت‌گرفته در خصوص شناسایی و جمع‌آوری دستگاه‌های استخراج رمزارز غیرمجاز در استان اشاره کرد: تا به امروز در کرمانشاه حدود ۲۳۰ دستگاه استخراج رمزارز شناسایی و جمع‌آوری شده است. با توجه به همکاری مؤثر نهادهای مختلف و مشارکت فعال مردم در اعلام آدرس‌های دستگاه‌های غیرمجاز، می‌توانیم به جرأت بگوییم که کرمانشاه جزو پنج استان برتر کشور در این زمینه است.

علیرضا‌پوری در خصوص رمزارزهای مجاز نیز، گفت: رمزارزهایی که مجوز دارند از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) صادر می‌شود. این مجوزها محدود به شرایط خاصی است و از جمله الزامات آن این است که مالکان دستگاه‌های مجاز استخراج رمزارز باید در زمان‌های اوج مصرف برق، به ویژه در تابستان، از انرژی‌های تجدیدپذیر برای تأمین برق استفاده کنند. به عنوان مثال، این دستگاه‌ها تنها از ساعت ۳ شب تا ۸ صبح مجاز به فعالیت هستند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز