خبرگزاری کار ایران

مدیر برنامه ملی مبارزه با سرطان وزارت بهداشت به ایلنا خبرداد:

کمبود دستگاههای رادیوتراپی در برخی استان‌های کشور

asdasd
کد خبر : ۱۹۴۳۲۴

کمبود دستگاه‌های رادیوتراپی به علت هزینه‌های گزاف و سنگین آن است / هنوز در بعضی از استان‌ها مانند لرستان، ایلام و سیستان و بلوچستان با کمبود دستگاههای رادیوتراپی مواجه هستیم.

مدیر برنامه ملی مبارزه با سرطان وزارت بهداشت با اشاره به هزینه سنگین تهیه دستگاه‌های رادیوتراپی گفت: هنوز در چندین استان با مشکل تامین دستگاه‌های رادیوتراپی مواجه هستیم.

علی قنبری مطلق در گفت و گو با خبرنگار ایلنا درباره مشکلات درمان بیماران سرطانی اظهار کرد: هنوز در بعضی از استان‌ها مانند لرستان، ایلام و سیستان و بلوچستان با کمبود دستگاههای رادیوتراپی مواجه هستیم و بیماران مجبورند برای پیگیری درمان خود به استان‌های مجاور مراجعه کنند.

مدیر برنامه ملی مبارزه با سرطان وزارت بهداشت افزود: خوشبختانه تمام مراحل درمان سرطان در داخل کشور قابل پیگیری است.

وی دلیل کمبود دستگاه‌های رادیوتراپی را هزینه‌های گزاف و سنگین آن دانست و گفت: برنامه‌هایی در وزارت بهداشت برای تهیه این دستگاه‌ها صورت گرفته تا حداقل در قطب‌های درمانی استان‌های فاقد دستگاه رادیوتراپی نصب شود، اما کمبود این دستگاهها تنها به دلیل مسائل مالی بوده و مربوط به تحریم‌ها نیست.

قنبری مطلق در باره تامین داروی بیماران سرطانی نیز گفت: در حال حاضر پوشش مناسبی از لحاظ داروهای بیماران سرطانی داریم، اما در طرح تحول نظام سلامت با اجرایی شدن بسته درمان بیماران صعب‌العلاج شرایط بهتری از لحاظ تهیه دارو برای بیماران مهیا خواهد شد.

به گفته وی بسته درمان بیماران صعب‌العلاج اکنون در حال کارشناسی است و ظرف دو تا سه ماه آینده اجرایی خواهد شد.

وی تصریح کرد: عمده داروهای بیماران سرطانی در دسترس هستند و اولین موضوع برای تامین داروی بیماران سرطانی این است که مشکل داروهایی که عمومیت دارد، حل شود.

قنبری مطلق با اشاره به اینکه بسته درمان بیماران صعب‌العلاج در طرح تحول نظام سلامت بار مالی زیادی دارد، گفت: داروهای گران‌قیمت یکی از مواردی است که ساز و کار آن در حال برنامه‌ریزی است.

وی همچنین با بیان اینکه با الکترونیکی شدن تجویز دارو در بیمارستان‌ها ۲۰ تا ۳۰ درصد مصرف داروهای بیماران سرطانی کاهش می یابد، گفت: تجویز دارو در تمام دنیا برای بیماران سرطانی دارای گاید لاین‌هایی است که از تجویز بی‌رویه و اسراف و دورریزی دارو جلوگیری می‌کند و طبعا در کشور ما نیز تجویز دارو باید بر اساس گایدلاین‌های ملی صورت بگیرد.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز