خبرگزاری کار ایران

معاون دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

جراحی تنها یکی از روش‌های درمان نارسایی قلبی است

asdasd
کد خبر : ۱۶۱۴۹۲

«با گذشت زمان روش‌های جدیدی به روش‌های درمانی کنونی اضافه خواهد شد و حیطه‌هایی چون نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی به علوم زیستی کمک‌های شایانی خواهند کرد و تعداد بیشتری از بیماران تحت درمان‌های پیشرفتهٔ نارسایی قلب قرار می‌گیرند.»

معاون مرکز تحقیقات بی‌هوشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: با گذشت زمان روش‌های جدیدی به روش‌های درمانی کنونی اضافه خواهد شد و حیطه‌هایی چون نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی به علوم زیستی کمک‌های شایانی خواهند کرد و تعداد بیشتری از بیماران تحت درمان‌های پیشرفتهٔ نارسایی قلب قرار می‌گیرند.

به گزارش ایلنا به نقل از مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علی دباغ با اشاره هزینه‌های بالای دستگاه‌های پمپ کمک قلبی در کشورهایی چون ایران، درباره بیهوشی در بیماران قلبی به خصوص در موارد نارسایی قلبی سخن گفت و افزود: وقتی بیماری می‌خواهد تحت درمان قلبی قرار بگیرد یکی از اقداماتی که ممکن است برای وی انجام شود، جراحی است.

وی افزود: انجام اعمال جراحی تحت بیهوشی برای بیماران قلبی مخاطرات بسیاری دارد و در عین حال توام با سختی‌های بسیار برای پزشکان است.

این استاد بی‌هوشی قلب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه البته این اقدام نیازمند یک عملکرد تیمی منسجم و آمادگی کامل همهٔ اعضای تیم از جمله متخصص قلب، جراح قلب، متخصص بی‌هوشی، پرستاران icu و ccu و مابقی اعضای تیم است، خواهد بود گفت: از آنجا که علوم تجربی از جمله شاخه‌های مختلف پرشکی، علومی مبتنی بر آزمون و شواهد جدید و متکی به پیشرفت علم هستند، با گذشت زمان روش‌های جدیدتری برای درمان ابداع می‌شود.

دباغ افزود: به عنوان مثال ۲۰ تا ۳۰ سال پیش بسیاری از جنبه‌های علومی که اکنون مورد استفاده قرار می‌گیرد، ناشناخته بود. قطعا تا ۲۰ سال دیگر هم روش‌های جدیدی به روش‌های درمانی کنونی اضافه خواهد شد و حیطه‌هایی چون نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی به علوم زیستی کمک‌های شایانی خواهند کرد.

معاون پژوهشی و قائم مقام مرکز تحقیقات بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به اینکه چه میزان از بیماری‌های قلبی منجر به عمل جراحی می‌شوند، گفت: این موضوع بستگی به شرایط اقتصادی هر کشور، وضعیت نظام سلامت آن، امکانات و تجهیزات موجود دارد و نمی‌توان گفت پروتکل‌های درمان در همه جا یکسان هستند.

وی افزود: برای مثال دستگاه پمپ‌ قلب ممکن است در برخی کشور‌ها چون ایران بسیار گران بوده و هزینه‌اش برای عامهٔ مردم قابل پرداخت نباشد، اما؛ در برخی کشور‌ها چون آمریکای شمالی و اروپای غربی این اقدامات راحت‌تر انجام شوند. این درصد متفاوت است و با گذشت زمان تعداد بیشتری از بیماران تحت درمان‌های پیشرفتهٔ نارسایی قلب قرار می‌گیرند.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز