خبرگزاری کار ایران

محققان طب سنتی توصیه می‌کنند؛

ترخون را بجای نمک در غذا استفاده کنید

asdasd
کد خبر : ۶۳۸۳۴۲

محققان طب سنتی جایگزین ترخون بجای نمک در غذا را توصیه می‌کنند.

به گزارش ایلنا، پزشکان مصرف زیاد نمک را برای افراد ممنوع کرده‌اند چرا که فشار خون، ریسک حملات قلبی و سکته مغزی را در فرد افزایش می‌دهد .

محققان طب سنتی پیشنهاد می‌کنند برای طعم دار کردن غذا از برخی گیاهان استفاده کرد، یکی از این گیاهان ترخون است، به جای استفاده از نمک ترخون خشک را بسایید و در غذا بریزید چرا که هم طعم نمک را احساس می‌کنید و هم فشار خون را تنظیم می‌کند و هم چاقی ایجاد شده در اثر تجمع آب در بافت‌های بدن را برطرف می‌کند.

منبع: رکنا
 
 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز