خبرگزاری کار ایران

آشپزی آسان؛

رنگینک یک غذای مقوی برای سحری

asdasd
کد خبر : ۶۲۹۳۴۹

رنکینگ یک غذای مقوی و خوشمزه در وعده سحری است.

به گزارش ایلنا, رنگینک یک غذای مقوی و بسیار خوشمزه در وعده سحری برای روزه داران در ماه مبارک رمضان است.

مواد لازم:

خرما: 300 گرم

آرد سفید: 2 پیمانه

کره: 2 پیمانه (آب کرده)

مغز گردو: 150 گرم

پودر پسته، هل و دارچین: به میزان لازم

پودر قند: به میزان لازم

طرز تهیه رنگینک برای سحری:

کلاهک خرماها را جدا کنید و هسته آن‌ها را دربیاورید. گردوها را درشت خرد کنید و به جای هسته، داخل خرما قرار دهید.

یک ظرف نسبتا گود بردارید و خرماها را به صورت خوابیده کنار هم بچینید تا کف ظرف را کامل پر کنند.

داخل تابه روغن بریزید و اجازه دهید کمی گرم شود. آرد را الک کرده و کم کم به روغن اضافه کنید و اجازه دهید طلایی شود. آرد و روغن را هم بزنید و نگذارید زیاد سفت شوند.

حالا به آرد و روغن، پودر قند، پودر دارچین و هل کوبیده اضافه کنید و مخلوط به دست آمده را روی خرماها بریزید.

با پشت قاشق مواد را صاف کنید و برای تزیین رنگینک از پودر پسته استفاده کنید.

در تهیه رنگینک دقت داشته باشید که مخلوط آرد و روغن به سفتی حلوا نباشد و قهوه‌ای رنگ نشود. برای این که طعم و عطر بهتری داشته باشد می‌توانید از کمی زعفران استفاده کنید.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز