خبرگزاری کار ایران

جلالی خبر داد:

ابتلای ۶۰۰ نفر از کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل به کرونا / پاییز و زمستان سخت کرونایی در پیش داریم

asdasd
کد خبر : ۹۶۰۰۱۸

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از ابتلای ۶۰۰ نفر از کادر درمانی این دانشگاه علوم به کرونا خبر داد و گفت: مجموع فوتی های کرونا و افراد مشکوک در موج دوم ۷۰ درصد کمتر از موج اول بوده است.

به گزارش ایلنا، سید فرزاد جلالی در نشست خبری با خبرنگاران، که به صورت مجازی برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان بابل در اول اسفندماه سال گذشته با شناسایی اولین بیمار کرونایی در استان مازندران درگیر شد.

وی اشاره کرد: تاکنون از بیش از ۱۰ هزار بیمار مشکوک تست کرونا گرفته شده است که از این تعداد، ۳۷۰۰ نفر آن مثبت بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل اضافه کرد: هر بیمار کرونایی بد حال که در بخش مراقبت های ویژه نگهداری می شود در هر شبانه روز مبلغ ۱۰ میلیون تومان هزینه دارد و بیمارانی که در بخش بستری هستند در شبانه روز ۲۵۰ هزار تومان برای درمان‌شان هزینه می‌شود.جلالی اظهار کرد: خیرین بابلی و غیر بابلی در شش ماهه گذشته نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان کمک نقدی و غیر نقدی به بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل کمک کردند و حدود ١٥٠ میلیارد تومان هم از سوی دانشگاه و اعتبارات دولتی تامین شده است.

جلالی گفت: دانشگاه علوم پزشکی بابل در دو سال اخیر بیش از ٣٠ میلیارد تومان برای تجهیزات بیمارستانی با ارز دولتی سرمایه گذاری کرده است.

وی افزود: اگر برنامه های طرح تحول نظام سلامت نبود، مدیریت مطلوب بیماران کرونایی در مراکز درمانی ممکن نمی‌شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: براساس سیاست های  دولت برای اجرای طرح تحول نظام سلامت تخت های بیمارستانی و تجهیزات در مراکز درمانی مستقر شدند و این زیر ساختها در ایام کرونایی بسیار اثر گذار بود.

جلالی بیان داشت: مرکز دیالیز دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان بزرگترین مرکز دیالیز شمال کشور با ۱۰۰ تخت با پیگیری بنیاد نیکوکاران سلامت و همت خیرین ارجمند برادران میناگر در حال ساخت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: اولین بیمارستان وپلی کلینیک دندانپزشکی شمال کشور در دست احداث است که جا دارد از مادر شهیدان شعبانزاده بابت متقبل شدن تمام هزینه‌ها و تجهیزات این بیمارستان تشکر داشته باشم که انشاالله در دهه فجر امسال افتتاح خواهد شد.

جلالی ادامه بیان کرد: در موج اول کرونا که اسفندماه آغاز شده بود بالاترین آمار مجموع بیماران بستری کرونایی و مشکوک به کرونا،۵۳۵ بیماربود که این آمار در موج دوم شیوع کرونا که از نیمه تیرماه در بابل آغاز شده و الان سیر نزولی گرفته در بیشترین میزان به ۳۶۰ بستری رسیده است و این کاهش ۳۵ درصدی را نسبت به موج اول نشان می دهد.

وی اظهار کرد: بین ۲۰ تا ۲۵ درصد بیماران بستری در مراکز درمانی بابل غیر بومی بودند که از شهرهای مختلف استان به خصوص بابلسر، بهنمیر، فردونکنار، آمل، محمودآباد و از غرب استان به بابل مراجعه کرده بودند.

جلالی با اشاره به اینکه آمار فوتی‌های مشکوک و قطعی در بدترین شرایط در خیز اول در یک روز هفته بطور متوسط ۱۴ نفر بود ولی در خیز دوم به ۴ نفر کاهش پیدا کرد، افزود: تاکنون ۲۹۰ بیمار فوتی بر اثر ابتلا به کرونا داشتیم و خوشبختانه مجموع فوتی های کرونا و مشکوک در موج دوم ۷۰ درصد کمتر از موج اول بوده است و این بلاشک مربوط به کیفیت بالای مراقبت و درمان بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: ۶۰۰ کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل به کرونا مبتلا شدند که از این تعداد ۵ نفر بعنوان شهدای خدمت دانشگاه علوم پزشکی بابل به درجه رفیع شهادت نائل شدند و دو پزشک هم که از کادر دانشگاه نبودند شهید شدند.

جلالی با اشاره به اینکه ۱۴ خانم باردار در بابل بستری و زایمان کردند که بیشتر اینها غیر بابلی بودند، گفت: در ایام کرونایی ۳۳ هزار بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان ها و مراکز دولتی بابل ویزیت شدند که بخش قابل توجهی از این افراد نیاز به بستری نداشتند و درمان سرپایی شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان کرد: اگر مردم و مسافران بخواهند همانند شش ماه گذشته بی تفاوت به هشدارها باشند و بعد از تعطیلات پایان هفته بار دیگر به بابل و مازندران سفر کنند پاییز و زمستان سخت کرونایی در انتظار ماست.

وی گفت: انتظار می رود مردم بعد از گذشت حدود هفت ماه به این باور رسیده باشند که انجام مسافرت ها و برپایی تجمعات فامیلی، عروسی و عزا زمینه موج سوم این بیماری را فراهم می کند.وبا توجه به در پیش بودن شیوع آنفلوآنزا ترکیب این دو ویروس خطر آفرین است.

جلالی بیان داشت: طبق آمار در ایام اوج مسافرت به استان ،بیش از یک میلیون ماشین به سمت استان‌های شمالی می آیند، بیان کرد: در حال حاضر هیچ روش موثرتر از رعایت پروتکل های بهداشتی برای کنترل این ویروس وجود ندارد،گفت؛امیدواریم مردم با استفاده ۹۰ درصدی از ماسک و فاصله گذاری ۱.۵متری و شستن ۲۰ ثانیه ای دست ها به سربازان خط مقدم مبارزه با این ویروس کمک کنند و اجازه ندهند موج های بعدی کرونایی در بابل اتفاق بیافتد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز