خبرگزاری کار ایران

رئیس فدراسیون هندبال عنوان کرد:

فعال‌سازی کمیته‌های استعدادیابی، مسابقات، آموزش و داوری محورهای اساسی تحول رشته هندبال

فعال‌سازی کمیته‌های استعدادیابی، مسابقات، آموزش و داوری محورهای اساسی تحول رشته هندبال

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان مرکزی: توسعه فعالیت‌های ورزش هندبال نیازمند حمایت و برنامه‌ریزی منسجم

رئیس فدراسیون هندبال جمهوری اسلامی ایران گفت: توسعه متوازن هندبال بانوان یکی از برنامه‌های کلیدی این فدراسیون به شمار می‌آید که با هدف ارتقاء سطح کیفی و کمی این ورزش طراحی شده است. فعال‌سازی کمیته‌های استعدادیابی، مسابقات، آموزش و داوری از محورهای اساسی تحول رشته هندبال است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، علیرضا پاکدل در نشست مجمع عمومی سالیانه هیئت هندبال استان مرکزی، افزود: این برنامه در پی ایجاد فرصت‌های برابر برای تمامی شرکت‌کنندگان و تحقق پتانسیل‌های نهفته در این حوزه است. باید اقداماتی انجام شود تا ورزشکاران سازمان یافته این رشته حداقل به 3000 نفر افزایش یابد.

وی ادامه داد: با تمرکز بر آموزش، برگزاری مسابقات و افزایش آگاهی عمومی، فدراسیون تلاش دارد تا محبوبیت هندبال را در سطح ملی و بین‌المللی افزایش دهد. استعدادهای ویژه‌ای در بخش هندبال وجود دارد که توجه به آنها توفیقات بزرگی را برای کشور رقم می‌زند. امیدواریم شاهد شکوفایی هرچه بیشتر هندبال باشیم.

رئیس فدراسیون هندبال جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: ایجاد و تجهیز خانه هندبال به عنوان یک زیرساخت راهبردی برای توسعه پایدار این رشته امری ضروری است که باید مورد توجه قرار گیرد تا بتوان رشد خوبی را در این حوزه شاهد بود. فدراسیون در این راستا از هیچ حمایتی دریغ نمی‌کند.

پاکدل به فعالیت‌های انجام شده در راستای توسعه ورزش هندبال در استان مرکزی اشاره داشته و تصریح کرد: مجموعه اقدامات و برنامه‌ریزی‌ها، بیانگر نگاه ویژه فدراسیون هندبال به ظرفیت‌های این استان است. ظرفیتی که با مدیریت علمی و هم‌افزایی می‌تواند مسیر موفقیت‌های تازه‌ای را برای هندبال در استان هموار سازد.

وی با اشاره به پیشینه پرافتخار هندبال استان مرکزی در لیگ برتر، بیان داشت: این استان پتانسیل بالایی در رشته هندبال دارد. بازگشت استان به این سطح از اولویت‌های مهم است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد. همچنین فدراسیون از تلاش‌های مسئولان استانی در این راستا حمایت قاطع خواهد کرد.

توسعه فعالیت‌های ورزش هندبال نیازمند حمایت و برنامه‌ریزی منسجم

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان مرکزی نیز در این نشست گفت: توسعه و تداوم فعالیت‌های رشته ورزشی هندبال نیازمند حمایت و برنامه‌ریزی منسجم است. در سال‌های گذشته، استان مرکزی میزبان 5 دوره مسابقات بین‌المللی ورزش هندبال بوده و حتی شاهد حضور تیم ملی کره جنوبی ‌در اراک نیز بوده‌ایم.

محمد مرادی افزود: هندبال در سطح بین‌المللی، از جمله بازی‌های المپیک، جایگاهی ممتاز دارد و باید تلاش شود تا از این رشته ورزشی نهایت بهره‌گیری در مسابقات خارج از مرزها صورت گیرد. پرورش استعدادهای این رشته باید با جدیت پیگیری شود و نباید نسبت به سرمایه‌های ورزشی بی‌تفاوت بود.

وی ادامه داد: طرح آمایش سرزمینی ورزش کشور در حال نهایی شدن است و نقش هندبال در برش استانی این سند کاملاً برجسته است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد. مقرر شده است در جلسه آینده شورای عالی ورزش استان، این طرح به تصویب نهایی برسد.

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان مرکزی بر اهمیت عوامل غیرفنی در توسعه ورزش تأکید کرده و اظهار داشت: امروزه، تمرین و مسابقه تنها مؤلفه‌های موفقیت نیستند، بلکه انسجام خانواده ورزش، حکمرانی مشارکتی، تاب‌آوری سازمانی و حرکت بر مدار برنامه، عناصر کلیدی برای ارتقاء پایدار ورزش محسوب می‌شوند.

مرادی تصریح کرد: هیئت هندبال استان مرکزی از شرایط مطلوبی برخوردار است و عملکرد این هیئت قابل تقدیر است، اما انتظار می‌رود برای کسب موفقیت‌های بیشتر برنامه‌های مدون‌تری ارائه شود و روز به روز شاهد کسب افتخارات از این رشته ورزشی باشیم. توسعه و تداوم فعالیت‌های رشته ورزشی هندبال اهمیت بسیار بالایی دارد.

وی بیان داشت: امیدواریم با استمرار حمایت‌های ملی و استانی و با تکیه بر برنامه‌ریزی علمی و هم‌افزایی جمعی، شاهد حضور پررنگ تیم‌های استان در سطح لیگ برتر و کسب افتخارات بیشتر باشیم. در این راستا خواستار حمایت و برنامه‌ریزی منسجم برای رشد این رشته ورزشی در سطح استان هستیم.

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان مرکزیبا اشاره به عملکرد مطلوب هیئت هندبال استان در شرایط دشوار اقتصادی و تحریمی، تأکید کرد: با وجود تمامی محدودیت‌ها، همکاران و اعضای هیئت این رشته ورزشی عملکردی قابل تقدیر داشته‌اند و حمایت مدیران استان از این مجموعه ادامه خواهد داشت.

برنامه‌ریزی منظم و دقیق حلقه گمشده رشته ورزشی هندبال

رئیس هیئت هندبال استان مرکزی نیز در این نشست با تشریح چشم‌انداز توسعه هندبال در استان بر ضرورت تدوین و اجرای برنامه‌های راهبردی تأکید کرد و گفت: برنامه‌ریزی منظم و دقیق، حلقه گمشده رشته ورزشی هندبال است که با تحقق آن هندبال این استان به جایگاه واقعی خود در سطح ملی دست پیدا می‌کند.

حامد بیات افزود: باید با بهره‌گیری از تجربیات گذشته و نگاهی به آینده، طرح‌های جامعی را برای ارتقاء کیفیت بازیکنان، مربیان و داوران و همچنین توسعه زیرساخت‌های لازم با جدیت پیگیری شود. این رویکرد جامع، نویدبخش آینده‌ای روشن و امیدوارکننده برای هندبال استان مرکزی است.

وی ادامه داد: شناسایی پتانسیل‌های ورزشی هندبال استان مرکزی با جدیت پیگیری می‌شود و نیاز است تعامل و ارتباط با بخش‌های مختلف از جمله مدارس و دانشگاه‌ها روز به روز افزایش یابد. امیدواریم با این برنامه‌ریزی‌ها، شاهد حضور قدرتمندتر تیم‌های استان در لیگ‌های کشوری و رشد و شکوفایی هرچه بیشتر هندبال باشیم.

رئیس هیئت هندبال استان مرکزی اظهار داشت: این استان پتانسیل‌های بالقوه و بالفعل بسیاری از جمله استعدادهای درخشان رده‌های سنی پایه و حمایت مسئولان ورزش استان دارد. در این راستا ایجاد هماهنگی بیشتر بین بخش‌های مختلف هندبال و تقویت ارتباط با باشگاه‌ها و مدارس حائز اهمیت است و مورد تأکید قرار دارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز