خبرگزاری کار ایران

اجرایی شدن مفاد شش‌گانه سند تحول بنیادین یک ضرورت است

اجرایی شدن مفاد شش‌گانه سند تحول بنیادین یک ضرورت است

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان ضمن تاکید بر لزوم اجرایی شدن مفاد و ساحت‌های ششگانه سند تحول بنیادین و مشارکت و همراهی همگانی با نظام آموزشی در مسیر تحقق اهداف، گفت: رویکرد اصلی دستگاه تعلیم و تربیت استان، تعامل بوده و اصحاب رسانه بازویی برای اعتلا و رشد شاخص های آموزشی و تربیتی خواهند بود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، رسول صفرزایی امروز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه استان رویکرد اصلی دستگاه تعلیم و تربیت استان را تعامل و برقراری ارتباط دو سویه با هدف بهره‌گیری از همه پتانسیل ها عنوان کرد و افزود: معتقدیم تعامل و گفتگو و گفتمان سازی است که می تواند مسیر دستیابی به اهداف را تسهیل کند.

وی گفت: مهمترین سند بالادستی و نقشه راه آموزش و پرورش سند تحول بنیادین است که همه ما ملزم به رعایت و اجرای مفاد و ساحت‌های ششگانه آن هستیم و اگر این مهم به خود جامه عمل پوشاند؛ دانش آموزانی در تراز انقلاب و نظام اسلامی که دارای ابعاد شخصیتی فردی و اجتماعی هستند؛ تربیت خواهند شد.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان ادامه داد: آموزش و پرورش در عین اینکه دستگاهی حاکمیتی و دولتی بشمار می رود؛ اما مشارکتی و مردمی بودن آن، شاخصه بارزیست که نظام آموزشی را متمایز از دیگر دستگاه‌ها کرده و این یعنی همه باید پای کار این نهاد مهم انسان ساز و تاثیرگذار باشند.

صفرزایی گفت: همه آحاد جامعه به نوعی وامدار آموزش و پرورش هستند؛ از همین روی دلسوزی، خردورزی، همراهی و همدلی یکایک جامعه هدف و مخاطبان این دستگاه امری مبرهن و لازم است؛ مادامیکه هر کدام از افراد جامعه به نوعی در مسیر بهبود وضعیت موجود و اصلاح روش‌ها گام موثری بردارند، می توان به حصول نتایج دلخواه و مطلوب دل بست.

وی بیان کرد: هر مجموعه ای که در حال کار و فعالیت است در حقیقت جوشش و خروشی در آن جریان دارد. مدارس و کلاس‌های درس محل اندیشه پروری و خویشتن پروری فرزندان معصوم جامعه خواهند بود؛ ایجاد شور و نشاط و امید و امیدآفرینی در بین دانش‌آموزان و فرهنگیان، اصلی ثابت و پایدار است که باید در همه برنامه ها و فعالیت ها موج زند.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد: شوراهای آموزش و پرورش، گروه های جهادی، مجموعه های خیریه، خیرین نیک اندیش ملی و منطقه‌ای و همه کسانی که دل در گرو فرزندان این سامان دارند؛ ظرفیت‌های بی بدیلی هستند که مسیر رشد و توسعه و تعالی دانش‌آموزان سرزمین آب و آینه و آفتاب را هموار و دستیابی به اهداف مورد نظر را آسان می کنند.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان ضمن قدردانی از همراهی و مشایعت صاحب نظران عرصه تعلیم و تربیت با برنامه های آموزشی و تربیتی، اظهار کرد: صاحبان قلم و اندیشه، اصحاب رسانه، خبرنگاران خبرگزاری‌ها و نشریات و جراید به عنوان شرکای نظام آموزشی نقش بسزا و اثرگذاری در همراه کردن و ایجاد حساسیت و دقت نظر در بین آحاد مردم با هدف کمک به ارتقا شاخص‌ها و توسعه همه جانبه خواهند داشت.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز