خبرگزاری کار ایران

آذربایجان غربی رتبه چهارم تولید گوشت قرمز در کشور را دارد

آذربایجان غربی رتبه چهارم تولید گوشت قرمز در کشور را دارد

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت:در سال ۱۴۰۲ بخش دامپروری استان با تولید ۵۶ هزار تن گوشت قرمز رتبه چهارم کشوری و با تولید ۳۹۷هزار تن شیر، رتبه ۹ کشوری را به خود اختصاص داد.

به گزارش ایلنا، پرویز بستانچی بیان کرد: آذربایجان‌غربی یکی از قطب‌های مهم دامپروری کشور است که در ردیف استان های ارسال کننده دام به سایر نقاط کشور قرار دارد.

وی با بیان اینکه، بیش از چهار میلیون و ۲۰۰ هزار راس دام سبک که شامل ۱۰ درصد دام کشور است، در استان وجود دارد گفت: از این حیث  آذربایجان غربی رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.

بستانچی با اشاره به اینکه، آذربایجان غربی در جمعیت گاومیش  رتبه ۲ کشوری را دارد افزود: برای حمایت از دام هزاره سوم معاونت بهبود تولیدات دامی برنامه های حمایتی خاصی را در سطح استان اجرایی کرده است.

وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ بخش دامپروری استان با تولید ۵۶ هزار تن گوشت قرمز رتبه چهارم کشوری و با تولید ۳۹۷هزار تن شیر، رتبه ۹ کشوری را به خود اختصاص داد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی اظهار کرد: در طول سال گذشته بیش از یک میلیون و ۱۲۵ هزار راس دام از استان به تهران و سایر استان‌های عمقی کشور ارسال شده است.

بستانچی گفت: در زمینه تامین گوشت قرمز به طور میانگین روزانه ۵۷ تن لاشه گرم دام سنگین و سبک تولید و روانه بازار مصرف استانی می شود.

وی افزود: برای جهش و افزایش تولید با مشارکت مردم در سال جاری برنامه هایی متعدد در دست اجراست که همزمان سازی و افزایش دوقلو زائی، توزیع مواد ژنی رایگان و یارانه ای، خوراک‌های کامل و سیلاژ متوازن به صورت یارانه ای جهت کاهش وابستگی به نهاده های وارداتی، استفاده از پسماندهای محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی غذایی و همچنین علوفه های کم آب بر از برنامه حمایتی معاونت بهبود تولیدات دامی است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز