خبرگزاری کار ایران

مدیرکل اقتصاد و دارایی یزد خبر داد؛

کمبود منابع دولتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام عمرانی

asdasd
کد خبر : ۱۳۹۲۴۵۸

۱۱۰۰ واحد تولیدی یزد از تسهیلات ارزان قیمت بهره‌مند شدند

مدیرکل اقتصاد و دارایی یزد با اشاره به اینکه مولدسازی یکی از راه‌های تامین مالی طرح‌های نیمه تمام دولت است گفت: منابع دولتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام عمرانی کم است و دولت برای تسریع در تکمیل این طرح‌ها، مولدسازی را برای تامین مالی طرح ها در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از یزد، محمد دهقان منشادی با اشاره به سیاست دولت سیزدهم در حمایت از تولید و اشتغال با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت در قالب تبصره ۱۸ قانون بودجه گفت: سال گذشته با جذب ۱.۵ برابر سهمیه استان، بیش از یک هزار و ۱۴۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد و ۱۱۰۰ واحد تولیدی استان در حوزه‌های مختلف از این تسهیلات بهره‌مند شدند.

وی افزود: این تسهیلات در حوزه‌های صنعت و معدن، گردشگری، کشاورزی و دانش بنیان جذب شده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه تاکنون ۶۲ شرکت سرمایه گذاری خارجی در استان به ثبت رسیده است گفت: در دولت سیزدهم ۱۱ مجوز سرمایه گذاری خارجی صادر شده که سه مجوز آن مربوط به سالجاری است.

دهقان منشادی افزود: اغلب شرکت‌های به ثبت رسیده در حال فعالیت در بخش‌های مختلف تولیدی و صنعتی هستند و تعدادی از آن‌ها نیز در مراحل رسیدن به مرحله فعالیت‌های رسمی می‌باشند.

وی اظهار داشت: در دولت سیزدهم سرمایه گذاری شرکت‌های خارجی اغلب از کشور‌های همسایه از جمله عراق، پاکستان، ترکیه، افغانستان و امارات متحده عربی است.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی یزد، از راه اندازی درگاه ملی صدور مجوز‌های کسب و کار در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: همه فعالیت‌ها در این درگاه شفاف است و ضمن تسهیل در صدور مجوز‌ها در واقع یک اطلس و اطلاعات کامل از حوزه کسب و کار تهیه شده است.

وی گفت: امکان رصد صدور مجوز‌ها در این درگاه فراهم است و می‌توان در صورت بروز هرگونه مشکل، با پیگیری به موقع نسبت به رفع موانع برای صدور مجوز‌های کسب و کار اقدام کرد.

دهقان منشادی گفت: بیش از ۹۰ درصد درخواست‌ها حوزه کسب و کار به موقع پاسخ داده می‌شود و علت تاخیر پاسخگویی ۱۰ درصد باقیمانده مشکلات سامانه‌ای و ارتباط بین سامانه دستگاه‌ها است که تلاش می‌شود هر چه سریعتر رفع شود.

وی مولدسازی دارایی‌های مازاد دولت را از دیگر اقدامات دولت سیزدهم در استان برشمرد و گفت: در این راستا حدود ۱۰ هزار ملک دولتی شناسایی و حدود ۱۰۰ ملک، مازاد تشخیص داده شده است و برخی از آن‌ها به مرحله مولدسازی رسیده است.

کمبود منابع دولتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام عمرانی گفت: اگر بخواهیم با تخصیص اعتبارات فعلی و بدون لحاظ تورم محاسبه کنیم تکمیل آن‌ها ۳۰ سال زمان خواهد برد؛ لذا بهترین راه مولدسازی است که در حال انجام است.

وی به هزینه‌های بالای نگهداری برخی از این اموال مازاد برای دولت، گفت: قطعاً مولدسازی این اموال علاوه بر کمک به تامین مالی طرح‌های معطل مانده در کشور می‌تواند بار مالی بزرگی را از دوش دولت جهت نگهداری از این اموال بردارد و از طرفی مشکلات سایر بخش‌ها نیز حل کند.

دهقان منشادی خاطرنشان کرد: تکمیل طرح‌های بزرگ و اثربخشی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس به استان، طرح‌های حوزه بهداشت و درمان، مدرسه سازی در حوزه آموزش و پرورش و توسعه زیرساخت‌های ورزشی استان در طرح مولدسازی بیشتر مورد توجه و اهمیت استان است.

مدیر کل اقتصاد و دارایی استان با بیان اینکه در جریان مولدسازی اموال مازاد ۹ فرایند طی می‌شود خاطرنشان کرد: فروش، اجاره و تهاتر املاک دولت با پیمانکاران و عرضه این اموال در بازار سرمایه مدنظر طرح مولدسازی دارایی‌های مازاد دولت است.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز