خبرگزاری کار ایران

۱۰ تا ۱۲ اسفندماه در شیراز؛

​رویداد ملی استارتاپ ویکند «گردشگری، فناوری و آینده » برگزار می شود/ معضل مهاجرت نخبگان شیراز به دیگر استان‌ها

asdasd
کد خبر : ۱۳۳۵۲۳۵

​رویداد ملی استارتاپ ویکند «گردشگری، فناوری و آینده » به همت شرکت همیار نت وابسته به سازمان همیاری شهرداری‌های فارس، فعالان حوزه صنعت گردشگری در روزهای ۱۰ تا ۱۲ اسفندماه در شیراز برگزار می شود.

به گزارش ایلنا، رئیس شورای برگزاری رویداد ملی گردشگری، فناوری و آینده و رئیس سازمان همیاری شهرداری‌های فارس گفت: در حالی معتقدیم شیراز شهری گردشگر پذیر است که برگزاری رویداد ملی گردشگری، فناوری و آینده می تواند در این زمینه دستاورد خوبی برای توسعه گردشگری شیراز به همراه داشته باشد.

سیدعلی سیدنصیری با اشاره به اینکه بافت شهر شیراز نسبت به دیگر شهر‌های کشور متفاوت است و اولین کلانشهری است که از هوای پاک برخوردار است، بیان کرد:  اگر این  دیدگاه را داشته باشیم در کنار جاذبه‌های گردشگری طبیعی، تاریخی، مذهبی و سلامت می توان جایگاه ویژه شیراز را در حوزه گردشگری ارتقا داد.

وی با اشاره به اینکه این رویداد  توسط شرکت همیارنت وابسته به سازمان همیاری شهرداری‌های استان فارس برگزار می شود، عنوان کرد: تقویت اکوسیستم کارآفرینی از طریق آموزش علمی و عملی به افراد مشتاق به راه اندازی کسب و کار شخصی و اجرایی کردن ایده مطابق با اصول علمی کسب و کار در حوزه گردشگری بر اساس فناوری‌های نوین در این رویداد دنبال می شود. 

رئیس شورای برگزاری رویداد ملی گردشگری، فناوری و آینده  با بیان اینکه در زمینه حمل و نقل یک جوان اپلیکیشن طراحی کرده است و به آن کمک کردیم تا یک شرکت تاسیس کند و افراد متخصص پای کار آمدند تا طراحی را بهتر شکل دهند، تصریح کرد: در این طرح مشخص می شود که مثلا چند رستوران سنتی و مکان بوم گردی در یک منطقه وجود دارد، شتابنده و متخصصانی را نیز به این طرح پیوند داده ایم و در این زمینه با فکر و هدفمند حرکت کرده ایم. 

ضرورت حمایت از نخبگان دارای ایده نوآور در حوزه گردشگری

حمیدرضا بنان ماه، مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت همیارنت با اشاره به اینکه حمایت از ایده های نوآور در شیراز دارای  اهمیت است، تصریح کرد: این ایده ها نیاز به حمایت و توانمندسازی دارند که از آن جهت تسهیل خدمات شهروندی در شهر استفاده شود.

بنان ضمن اشاره به برگزاری رویداد ملی استارتاپ ویکند «گردشگری، فناوری و آینده »گفت: کلانشهر شیراز از روز 10 تا 12 اسفند ماه میزبان رویداد ملی استارتاپ ویکند گردشگری، فناوری و آینده خواهد بود. 

وی با بیان اینکه برگزاری این رویداد به همت شرکت همیارنت وابسته به سازمان همیاری شهرداری استان فارس خواهد بود، خاطرنشان کرد:  تقویت اکوسیستم کارآفرینی از طریق آموزش علمی و عملی به افراد مشتاق جهت راه اندازی کسب و کار شخصی و اجرایی کردن ایده‌ها مطابق با اصول علمی کسب و کار در حوزه گردشگری براساس فناوری‌های نوین، هدف مهم این رویداد است.  

حمایت‌های ایده‌های نوآور یکی از اصلی‌ترین موضوعاتی بود که بنان ماه به آن اشاره کرد و افزود: جوانان بسیاری در استان فارس هستند که دارای ایده‌های خلاقانه اند و این جوانان تنها نیاز به حمایت و توانمند سازی دارند تا بتوان از این ایده‌ها به جهت تسهیل در ارائه خدمات به شهروندان بهره برد. 

مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت همیارنت با بیان اینکه در سال های گذشته اقدامات خوبی در حوزه استفاده از ایده های نوآور نشده است، بیان کرد: بنا بر رسالتی که داریم سعی کردیم رویدادهای استارتاپی را شناسایی و جهت رشد، معرفی به بازار کار آنها و... اقدام شود.

بنان ماه با بیان اینکه در مردادماه اولین رویداد شهر هوشمند استارت زده شد و رویداد دوم نیز با رویداد ملی گردشگری ، فناوری و آینده اجرا می شود، ابراز کرد: این رویداد برپایه گردشگری برپایه فناوری نوین است که  طی ۳ روز برگزار می شود و افتتاحیه آن روز ۴ شنبه  دهم اسفندماه  است و اختتامیه و داوری نیز  روز جمعه  دوازدهم اسفندماه خواهد بود.

به گفته وی فناوری و گردشگری دسترس پذیر، فناوری ،گردشگری و اقتصاد شهری، فناوری و گردشگری، مذهبی، تاریخی – فرهنگی، تجاری، رویداد، سلامت خوراک و اکوتوریسم، شهری فناوری و بیمه خدمات مالی و پشتیبان فناوری و حمل و نقل گردشگری فناوری و گردشگری خلاق و تجربه محور فناوری و گردشگری از راه دور، فناوری و میراث و فناوری و صنایع دستی و هنر‌های سنتی محور‌های اصلی رویداد ملی، گردشگری، فناوری و آینده است.

بنان ماه افزود: در رویداد شهر هوشمند ۱۵ ایده برتر  معرفی شد که چند ایده پرداز به استان های دیگر رفتند.

​رویداد ملی استارتاپ ویکند «گردشگری، فناوری و آینده » برگزار می شود/ معضل مهاجرت نخبگان شیراز به دیگر استان‌ها

معضل مهاجرت نخبگان شیراز به دیگر استان ها

مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت همیارنت با اشاره به اینکه مهاجرت نخبگان معضلی است که از شیراز به شهرهای دیگر شاهد هستیم ، یادآور شد: باید از این عارضه جلوگیری و از این ایده ها استفاده کرد تا نخبگان به استان های دیگر جهت تحقق ایده های خود نروند.

بنان ماه با اشاره به اینکه گردشگری سلامت یکی از بحران های جدی شیراز است، بیان کرد: باید به جایی برسیم که همه برنامه ریزی های حوزه سلامت از طریق پلتفرم هدایت و راهبری شوند.

به گفته بنان ماه این مهم همت همه را می طلبد و از این رو این رویداد را با ظرفیت حداکثری معرفی می کنیم تا اقراد صاحب ایده حمایت و توانمند شوند.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ نفر راهبرد رویداد را دارند، ابراز کرد: تدوین، تهیه و طراحی برنامه ها و اپلیکشن هایی که می تواند مشکل حوزه گردشگری را حل کند و حضو جوانانی  که ایده بکری دارند  می تواند درآمد پایداری را برای بخش های مختلف ایجاد کند که در این حوزه معرفی خواهند شد.

اشتراک تجارب صنعتگران در رویداد ملی گرشگری، فناوری و آینده

همچنین دبیر علمی رویداد ملی گردشگری، فناوری و آینده با اشاره به اینکه سازمان همیاری شهرداری استان فارس برای اولین بار نگاه نرم افزای مدیریت و حفاظت شهر دارد و این ستودنی است، بیان کرد: اگر این نگاه چند دهه پیش تر بود برخی از مشکلات تاکنون برطرف شده بود.

وی گفت: یکی از اصلی ترین ثروت های کشور در فارس از لحاظ ظرفیت گردشگری است که هم روستاها و هم شهرها این ظرفیت را دارا هستند.نیری با اشاره به اینکه این استارتاپ بخش اصلی در حوزه کسب و کار کوچک، فضای ایمن برای اشتراک سرمایه گذاری و ایده ها دارد، اظهارکرد: در واقع اولین استارتاپی است که در این سطح برگزار می شود و ۴ بخش مهم و ۱۰ عنوان کارگاه آموزشی دارد که بخش اعظم صنعتگران تجارب موفق خود را به اشتراک گذاشته اند. 

به گفته نیری میزبانی از افراد موفق در این حوزه از ویژگی این رویداد است و در پیش رویدادها تلاش شد که هم ضعف ها احصا و هم ظرفیت ها مشخص شود .

وی افزود: بیش از ۲۰ تیم در استارتاپ شرکت ایده خود را ارائه کردند و بخشی از سرمایه گذاران حوزه گردشگری در کنار این رویداد هستند و ایده ها می تواند منجر به تفاهم عملی برای سرمایه گذاری شود.

به گفته نیری در این رویداد آموزشی و تجربی ۳ روزه برنامه نویسان مدیران،  علاقه‌مندان به استارتاپ بازاریاب‌های حرفه‌ای و فعالان گردشگری گرد هم می آیند تا طی ۵۴ ساعت تشکیل گروه دهند، ایده‌های خود را مطرح  و آنها را اجرا کنند.

وی با اشاره به جوایز این رویداد بیان کرد: در پایان رویداد نیز به گروه‌های برنده جوایزی اهدا خواهد شد. بر این اساس به تیم اول ۵۰ میلیون تومان وتیم دوم ۲۰ میلیون تومان اهدا خواهد شد. 

انتقال دانش و تجربه در حوزه رویداد استارتاپی گردشگری 

همچنین الهام مشکل گشا، دبیر اجرایی رویداد ملی گردشگری، فناوری و آینده  گفت: این رویداد با هدف انتقال دانش و تجربه شکل گرفت و ۱۳ کارگاه از یکم تا هفتم اسفند حول ۱۳ محور رویداد برگزار شد.

مشکل گشا بیان کرد: این رویداد‌ها شامل برگزاری کارگاه‌های آموزشی تخصصی رایگان گردشگری است و  برگزاری کارگاه‌های تجربه نگاری با حضور متخصصین، گردشگری از دیگر برنامه‌های پیش رویداد استارتاپ ویکند گردشگری شیراز است.

وی ابراز امیدواری کرد که این رویداد در راستای تقویت بخش گردشگری و رفع خلاء های موجود موثر واقع شده و نتایج و بازخورد آن اطلاع رسانی شود.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز