خبرگزاری کار ایران

استاندار فارس عنوان کرد:

اجازه خروج مواد معدنی خام را از استان نمی دهیم

asdasd
کد خبر : ۱۱۷۱۳۵۰

استاندار فارس ضمن تاکید بر لزوم پرهیز از خام فروشی مواد معدنی گفت: با توجه به اهمیت موضوع، به زودی اجازه نخواهیم داد که مواد معدنی به شکل خام از استان خارج شود.

به گزارش ایلنا، محمد هادی ایمانیه در جلسه شورای معادن استان فارس افزود: بر اساس مصوبه شورای معادن استان هر معدنی که در فارس فعالیت می‌کند موظف است صنایع وابسته را در زمینه تکمیل زنجیره تولید ایجاد کند.

وی ادامه داد: اکتشافات معدنی باید با وسعت بیشتر و توزیع عادلانه در سراسر استان انجام شود و هیچ منطقه‌ای از این اکتشافات بی بهره نماند.

ایمانیه اکتشافات معدنی را نیازمند همکاری دولت و بخش خصوصی دانست و بیان کرد: در این زمینه نمی‌توان به تنهایی به اقدامات سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اتکا کرد.

استاندار فارس افزود: هم اینک ۵۶ هزار متر مربع از اراضی استان با هدف اکتشافات معدنی در اختیار ایمیدور قرار گرفته که باید برنامه‌ریزی زمان بندی شده برای به نتیجه رسیدن این اکتشافات ارائه و تکلیف مشخص شود.

ایمانیه ضمن اعلام حمایت از سرمایه‌گذاران در این استان گفت: به هیچ عنوان به بهره‌برداران از معادن اجازه سوء استفاده نمی‌دهیم.

وی شکل‌گیری زنجیره تولید در حوزه معدن را زمینه ساز ایجاد اشتغال، تولید ارزش افزوده و دستیابی به رشد هشت درصدی استان برشمرد و ادامه داد: معتقدیم که فارس استانی دانشگاهی و علمی است و از متولیان حوزه معدن انتظار داریم که از توان دانشگاه‌های استان بهره گرفته و مانع اقدامات غیرعلمی و غیر کارشناسی شوند.

 ۲۳ نوع ماده معدنی قابل برداشت در فارس وجود دارد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس هم با اشاره به وجود ۲۳ نوع ماده معدنی قابل برداشت در این استان گفت: از جمله این مواد معدنی می‌توان به سنگ‌های تزیینی و نما، خاک‌های نسوز و صنعتی‌ اشاره کرد که ظرفیت بزرگ و منحصربفردی برای این استان محسوب می‌شود.

حمیدرضا ایزدی افزود: بر اساس مصوبه کارگروه پژوهش استان، طرح مطالعاتی نقشه راه معادن و صنایع معدنی با هدف شناسایی ظرفیت‌های مواد معدنی و به ویژه فلزی با ۸۵۰ میلیون تومان اعتبار توسط دانشگاه شیراز در حال انجام است که شامل ۵۰ درصد از مساحت استان بالغ بر ۵۶ هزار کیلومتر مربع می‌شود.

وی ادامه داد: استان فارس از لحاظ تعداد معادن رتبه ۲، ذخایر معدنی رتبه هشت، استخراج معادن رتبه چهار، اشتغالزایی رتبه چهار و سرمایه‌گذاری رتبه هفت کشور را دارد که ضرورت دارد که هم از لحاظ اکتشاف مواد معدنی جدید و هم ایجاد صنایع پایین دستی و تکمیلی در این زمینه در راستای بهره‌برداری بهتر و ایجاد ارزش افزوده بیشتر تلاش جدی شود.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز