خبرگزاری کار ایران

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی مرکزی :

برخی عطاری‌ها، عاملی برای خودکشی‌ در استان مرکزی هستند

asdasd
کد خبر : ۷۳۹۷۲۱

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی استان مرکزی گفت: عطاری‌ها اقدام به فروش داروها و مواد خطرناک قاچاق می‌کنند.

به گزارش ایلنا، سید محمد جمالیان در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مرکزی در خصوص آمار خودکشی در استان اظهار کرد: یکی از عوامل خودکشی‌ها عطاری‌ها هستند که انواع داروها و مواد خطرناک قاچاق را به فروش می‌رسانند.
 
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ترامادول 200، متادون و ... در همه عطاری‌های در اختیار مردم است، افزود: مواردی وجود دارد که به دلیل مصرف داروهای عطاری‌ها دچار پارکینسون شده‌اند و باید این عطاری‌ها تحت نظارت قرار گیرند.
 
رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان مرکزی تصریح کرد: عطاری‌ها مجوز فعالیت را از اصناف دریافت می‌کنند و با وجود آن که دانشگاه وظیفه‌ای در نظارت آنها ندارد اما به موضوع ورود کرده است و باید فعالیت آنها که در آمار خودکشی و تهدید سلامت جامعه مهم است مورد توجه قرار گیرند.
 
در این جلسه رئیس گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان مرکزی در خصوص وضعیت پسماندهای عفونی مطب‌ها و کلینیک‌های درمانی اظهار کرد: در برخی از محافل مدیریت پسماندهای عفونی به دانشگاه علوم‌ پزشکی نسبت داده می‌شود، در حالی که دانشگاه تنها اهرم نظارتی است.
 
حسن مهرعلی بیان کرد: روز گذشته جریمه 10 میلیون تومانی برای یک مطب تعیین شد چرا که زباله‌های خود را در زمان تعیین شده تحویل نداده‌ بود همچنین برای یکی از متخصصان شهر حکم 6 ماه تعلیق مطب صادر شده که اگر تکرار شود حکم 6 ماه حبس صادر می‌شود.
 
وی با اشاره به برگزاری جلسه ستاد صیانت از حقوق شهروندی بر مدیریت پسماندهای عفونی تاکید کرد چرا که تهدید برای سلامت عمومی و بهداشت شهر خواهد بود، افزود: 700 مطب در اراک وجود دارد که 345 مطب مشمول قانون پسماندهای عفونی می‌شوند.
 
در این جلسه مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در خصوص وضعیت کشتارگاه دام اراک گفت: کشتارگاه دام اراک مجموعه‌ای سنتی است که این امر باعث شده بسیاری از اقدامات به راحتی اجرایی نشود.
 
محسن شانقی افزود: در کمیته ساماندهی کشتارگاه‌ها بر بهسازی سیستم تصفیه‌خانه فاضلاب کشتارگاه اراک تاکید شد که طی تصمیماتی مقرر شد که کل سیستم به مکانی دیگر منتقل شود همچنین کوره لاشه‌سوز درگیر معضلاتی است که معدوم سازی برخی از لاشه‌ها گاهی دو روز زمان می‌برد که باید ظرفیت کوره افزایش یابد.
 
وی اظهار کرد: با تغییرات مدیریتی مکرر در مجموعه شهرداری اراک مصوبات این کمیته ابتر باقی می‌ماند اما با تصمیم دادستانی اراک مقرر شد که با انتخاب شهردار جدید اقدامات بهسازی سرعت گیرد و تا مشکلات کوره و تصفیه‌خانه رفع شود.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز