خبرگزاری کار ایران

جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان- اصفهان؛

پروانه‌های زرین روی شانه‌های "ضربه فنی" و "لکنت"

asdasd
کد خبر : ۶۶۵۴۹۲

مراسم اختتامیه سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم‌های کودک و نوجوان اصفهان با معرفی برگزیدگان در بخش های مختلف برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سالن کوثر مملو از جمعیت است و تردد بی شمار مدعوین سبب شد تا برنامه دیرتر از زمان بندی مقرر آغاز شود. اینجا محل برگزاری مراسم اختتامیه سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان است. پر از رنگ و نور و پروانه هایی که شما را ته انتهای بچگی های درو می برد.

ساعت از هشت و چهل دقیقه شب گذشته است که برنامه به شکل رسمی با پخش سرود ملی آغاز می شود.

مسئولان ، هنرمندان ، فیلمسازان ، بازیگران و تهیه کنندگان، داوران و خبرنگاران کودک و نوجوان و اصحاب رسانه همه آمده اند تا شاهد مراسم اختتامیه و اهداء تندیس پروانه های زرین باشند.

هومن حاجی عبدالهی به عنوان مجری بعد از اجرای یک استنداپ کمدی روی سن دکور بندی شده قرار می گیرد و با دعوت از علیرضا رضاداد دبیر جشنواره فیلم های کودک و نوجوان برای سخنرانی مراسم شکل رسمی پیدا می کند. رضا داد از دست اندرکاران برگزاری جشنواره تشکر می کند.

قدرت الله نوروزی سخنران بعدی است که جشنواره را سنبل نشاط و شادی مردم اصفهان در یک هفته گذشته اعلام می کند و خوشحال است که تیم کاری اش توانسته این جشنواره را با این کیفیت برگزار کند.

مهرعلیزاده استاندار اصفهان نیز برای صحبت به روی سن دعوت شد که وی میزبانی جشنواره فیلم های کودک و نوجوان را شایسته اصفهان خواند و اظهار داشت: اصفهان در طول تاریخ سرآمد فرهنگ و هنر بوده است.

نکته حائز اهمیت در مراسم اختتامیه حضور بچه های توانخواه و ناشنوا وکودکان سرپل ذهاب بود. بچه های ناشنوا نیز از مترجم همزمان نیز برخوردار بودند.

بعد نوبت به اهداء پروانه های زرین رسید تا مشخص شود بهترین های سی و یکمین دوره جشنواره فیلم های کودک و نوجوان چه فیلم ها، کارگردان ها، بازیگران، نویسندگان و تهیه کنندگانی بودند.

اسامی برگزیدگان به شرح زیر است:

جایزه ویژه هیات داوران زاون قوکاسیان به فیلم سینمایی ضربه فنی به تهیه کنندگی و کارگردانی غلامرضا رمضانی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و مشارکت بنیاد سینمایی فارابی تعلق گرفت.

کاندیدای بهترین فیلمنامه بلند داستانی:

- مهدی قاسمی برای نگارش فیلمنامه ی رازنرگس

- آقایان شریف کاظمی و رضا آقایی برای نگارش فیلمنامه عینک

- مهرداد مجیدی برای نگارش فیلمنامه بُروا

* پروانه زرین بهترین فیلمنامه بلند داستانی در این بخش تعلق می گیرد به:

- شریف کاظمی و رضا آقایی برای نگارش فیلمنامه عینک

کاندیدای بهترین کارگردانی بلند داستانی:

-هادی شریعتی برای کارگردانی فیلم در میان امواج

-پرنیا کاظمی پور برای کارگردانی فیلم بُروا

- ضمن تقدیر از هادی شریعتی برای کارگردانی فیلم در میان امواج، پروانه زرین بهترین کارگردانی در این بخش

به پرنیا کاظمی پور برای کارگردانی فیلم بُروا تعلق گرفت.

کاندیدای بهترین فیلم بلند داستانی:

- علیرضا رنجی پور برای تهیه کنندگی فیلم افسانه عقاب دندان نقره ای

- مهرداد مجیدی برای تهیه کنندگی فیلم بُروا

ضمن تقدیر از علیرضا رنجی پور به خاطر نگاه متفاوت، پروانه زرین بهترین فیلم به مهرداد مجیدی برای تهیه کنندگی فیلم بُروا تعلق گرفت.

تندیس زرین ویژه شهید بهنام محمدی به فیلم کوتاه داستانی جمعه گل به کارگردانی محمدرضا حاجی غلامی تعلق گرفت.

پروانه زرین هیات داوران کودکان و نوجوانان به فیلم کودک پاستاریونی به تهیه کنندگی بیتا منصوری تعلق گرفت.

پروانه زرین هیات داوران کودکان و نوجوانان برای فیلم نوجوان به فیلم ضربه فنی به تهیه کنندگی غلامرضا رمضانی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و مشارکت بنیاد سینمایی فارابی اهدا شد.

پروانه زرین هیات داوران کودک و نوجوان بین الملل برای بهترین فیلم اهدا شد به فیلم «تنها» به کارگردانی دیوید مورا و به تهیه کنندگی آبل نامیاس از فرانسه.

هیات داوران جایزه بهترین بازیگر کودک و نوجوان را به سجاد اسماعیلی برای فیلم لکنت اهدا کرد.

جایزه ویژه یونیسف برای بهترین کارگردان به دلیل ترویج مفهوم صلح و دوستی میان کودکان به محمدرضا حاجی غلامی برای فیلم کوتاه داستانی «جمعه گل» اهدا شد.

جایزه اصلی یونیسف به دلیل اتخاذ نگاه عمیق به مسائل کودک و نوجوان و دیدگاه دغدغه مند کارگردان در پرداختن به مساله آموزش کودکان و سوادآموزی به امیر مشهدی عباس برای کارگردانی فیلم سینمایی «دوچ» اهدا شد.

جایزه ویژه هیات داوران سیفژ نیز به فیلم «خانه» به کارگردانی جانگ وو کیم از کره جنوبی اهدا شد.

در بخش مسابقه آثار پویانمایی بین الملل، پروانه زرین بهترین فیلم کوتاه پویانمایی به فیلم «بدو رستم، بدو» به کارگردانی حسین ملایمی از ایران اهدا شد.

در بخش مسابقه آثار پویانمایی بین الملل پروانه زرین بهترین فیلمنامه به اشکان رهگذر برای نویسندگی فیلم آخرین داستان از ایران اهدا شد.

در بخش مسابقه آثار پویانمایی بین الملل پروانه زرین بهترین فیلم بلند پویانمایی به عملیات کاتماندو به کارگردانی نانسی فلورانس ساوارد و پیر ژرسو و به تهیه کنندگی نانسی فلورانس ساوارد از کانادا تعلق گرفت.

در بخش مسابقه آثار پویانمایی بین الملل پروانه زرین بهترین کارگردانی به اشکان رهگذر برای فیلم آخرین داستان از ایران اهدا شد.

فیلم «ویلائی‌ها» موفق به کسب جایزه از پنجاه و هشتمین دوره جشنواره آسیا پاسیفیک شد.

در بخش مسابقه فیلم های کوتاه داستانی بین الملل، پروانه زرین بهترین فیلم کوتاه داستانی به «فقط برو!» به کارگردانی پاولس گومنیکاوس از لتونی تعلق گرفت.

در بخش مسابقه فیلم های سینمایی بین الملل، پروانه زرین بهترین فیلمنامه به دامین مانیول و کوهی ایگاراشی برای فیلم شبی که شنا کردم از فرانسه و ژاپن اهدا شد.

در بخش مسابقه فیلم های سینمایی بین الملل، پروانه زرین بهترین کارگردان به محمدرضا حاجی‌غلامی برای فیلم لکنت از کشور ایران اهدا شد.

در بخش مسابقه فیلم های سینمایی بین الملل، پروانه زرین جایزه ویژه هیأت داوران به کامیلا آندینی برای فیلم دیده و ندیده از اندونزی تعلق گرفت.

در بخش مسابقه فیلم های سینمایی بین الملل، پروانه زرین بهترین فیلم به «خانه» به کارگردانی جانگ وو کیم و به تهیه کنندگی جانگ وو کیم از کشور کره جنوبی اهدا شد.

باتقدیر از فیلم کوتاه پویانمایی یکی بود یکی نبود ساخته مهین جواهریان، پروانه زرین بهترین فیلم کوتاه پویانمایی به پویانمایی کوتاه باربر به کارگردانی داریوش اسکویی تعلق گرفت.

پروانه زرین بهترین فیلم کوتاه داستانی به فیلم کوتاه داستانی مارلون به کارگردانی درناز حاجی ها اهدا شد.

نامزدهای بهترین بازیگر کودک و نوجوان:

- محمد شاکری برای بازی در فیلم پاستاریونی

- سامیار محمدی برای بازی در فیلم تپلی

- سجاد اسماعیلی برای بازی در فیلم لکنت

- علی ملکیان برای بازی در فیلم ضربه فنی

تقدیر ویژه هیات داوران در بخش بازیگری از مرتضی حسینی برای بازی در فیلم سوم شخص غایب، پروانه زرین بهترین بازیگری به طور مشترک به سجاد اسماعیلی برای فیلم "لکنت" و سامیار محمدی برای فیلم "تپلی" تعلق گرفت.

پروانه زرین بهترین فیلمنامه به میترا تیموریان و آقای غلامرضا رمضانی برای فیلم ضربه فنی اهدا شد.

پروانه زرین بهترین کارگردانی فیلم سینمایی لکنت به کارگردانی محمدرضا حاجی غلامی اهدا شد.

پروانه زرین بهترین فیلم کودک به فیلم پاستاریونی به تهیه کنندگی بیتا منصوری تعلق گرفت.

پروانه زرین بهترین فیلم نوجوان فیلم ضربه فنی به تهیه کنندگی غلامرضا رمضانی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی تعلق گرفت.

جایزه ویژه هیات داوران به فیلم ارزشمند بلند پویانمایی راه یافته به بخش مسابقه "آخرین داستان" به کارگردانی اشکان رهگذر اهدا شد.

جایزه ویژه از نظر تماشاگران به محمدرضا حاجی غلامی، کارگردان فیلم سینمایی "لکنت" تعلق گرفت.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز