خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با بخش خبر سراسری ساعت ۱۴ صدا و سیما:

فاز نهایی انتقال آب از دریای عمان به اصفهان تا یک ماه آینده در فولاد مبارکه به بهره‌برداری می‌رسد

فاز نهایی انتقال آب از دریای عمان به اصفهان تا یک ماه آینده در فولاد مبارکه به بهره‌برداری می‌رسد

سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه درگفت‌وگوی زنده تلویزیونی با بخش خبر سراسری ساعت ۱۴ صدا و سیما به مناسبت افتتاح فاز اول بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور توسط رئیس‌جمهور، ضمن ارائه سخنانی در رابطه با این پروژه مهم، اجرای این پروژه را گام مهمی برای تحقق تولید فولاد سبز، صرفه‌جویی در مصرف برق و کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی دانست.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه، 1وی در ابتدای این گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار کرد: گروه فولاد مبارکه با هدف کمک به رفع ناترازی‌ها و فراهم کردن شرایط برای تولید پایدار، در حوزه‌های آب و برق برنامه‌ریزی کرده که فاز نهایی انتقال آب از دریای عمان به اصفهان نیز تا یک ماه آینده در فولاد مبارکه به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی در ادامه افزود: امروز توفیق داشتیم با دستور جناب آقای دکتر پزشکیان، ریاست محترم جمهور و با حضور جناب آقای مهندس اتابک، وزیر محترم صمت، فاز اول نیروگاه ۶۰۰ مگاواتی خورشیدی خود را به بهره‌برداری برسانیم تا ۱۲۰ مگاوات برق به شبکه برق سراسری تحویل داده و براساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده تا مهرماه سال جاری ۱۲۰ مگاوات دیگر نیز به شبکه برق سراسری تحویل دهیم.

زرندی خاطرنشان کرد: گروه فولاد مبارکه در راستای جبران و یا رفع ناترازی‌های انرژی و فراهم آوردن شرایط تولید، با احداث نیروگاه‌های خود، تاکنون با احتساب ۱۲۰ مگاوات برق خورشیدی، به میزان ۸۵۰ مگاوات خودتأمینی داشته و امیدواریم که تا پایان سال، ۴۲۰ مگاوات دیگر نیز به این عدد اضافه کند که ۳۰۰ مگاوات آن مربوط به نیروگاه سیکل ترکیبی و ۱۲۰ مگاوات دیگر آن از طریق نیروگاه خورشیدی به میزان این خودتأمینی افزوده شود.

وی اذعان داشت: گروه فولاد مبارکه، پروژه احداث نیروگاه خورشیدی را با همکاری شرکت مپنا و سرمایه‌گذاری ۳۰۵ میلیون یوریی جلو برده و گام اول آن را با سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیون یورویی، به میزان ۱۲۰ مگاوات در قالب پست ۶۳ و ۴۰۰ کیلوولت به سرانجام رسانده و از این طریق درصدد فراهم کردن شرایط تولید پایدار است.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه تأکید کرد: دیماند فولاد مبارکه حدود ۱۶۱۰ مگاوات است که ۵۰ مگاوات از آن را از طریق شبکه برق سراسری تأمین می‌شود و مابقی آن به صورت خودتأمینی است؛ نگاه ما این است که از طریق برنامه‌ریزی‌های لازم و کمترین فشار به شبکه برق سراسری، بتوانیم شرایط تولید پایدار را فراهم کنیم. این در حالیست که فولاد مبارکه به ازای تولید هر ۱۲۰ مگاوات برق می‌توان یکی از کوره‌های فولادسازی خود را به‌طور کامل فعال کند.

وی عنوان داشت: بهره‌برداری از ۱۲۰ مگاوات برق نیروگاه خورشیدی، از بُعد زیست‌محیطی برای فولاد مبارکه اهمیت داشت و از آنجا که یکی از استراتژی‌های ما تولید فولاد سبز و همراهی با محیط زیست است؛ احداث نیروگاه خورشیدی به فولاد مبارکه کمک می‌کند تا از سوخت‌های فسیلی مصرف کمتری داشته و استفاده از نور خورشید به نوعی بهره‌گیری از نعمت خدادادی است که در اختیار ماست.

اهمیت دیگر نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه متمرکز بودن آن در مساحتی بالغ بر ۱۲۰۰ هکتار است و امیدواریم بتوانیم فاز دوم آن را در مهرماه سال جاری به مردم عزیز کشورمان هدیه دهیم تا دغدغه مردم و مسئولین در زمینه کمبود انرژی تا حدی برطرف شود.
 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز