خبرگزاری کار ایران

نماینده مردم قزوین در مجلس:

رای اجماعی ۲۵۰ نفری برای تعلیق همکاری با آژانس تاریخی بود

رای اجماعی ۲۵۰ نفری برای تعلیق همکاری با آژانس تاریخی بود

قطعا قلم پای بازرسان آژانس را می‌شکنیم

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در واکنش به اظهارات اخیر کوشکی درباره قوانین اخبر عنوان کرد: چرا به جای افتخار و انتشار مصوبات خوب مجلس از عبارت "بوق و کرنا" استفاده می‌کنید. ما قطعا قلم پای بازرسان آژانس را می‌شکنیم و تذکرهای جدی را هم به دولت داده‌ایم که گروسی خائن جنایتکار حق ورود به ایران را ندارد و بقیه‌ی بازرسان هم باید اخراج شوند.

به گزارش ایلنا، فاطمه محمدبیگی، نماینده مرم قزوین، آبیک و البرز در یادداشتی به اظهارات صادق کوشکی در خصوص مصوبات اخیر مجلس در راستای جنگ تحمیلی واکنش نشان داد.

در متن این یادداشت آمده است:

بسمه تعالی

سلام علیکم

 خیلی به آقای کوشکی ارادت دارم و خیلی وقت‌ها از تحلیل‌های ایشان استفاده می‌کنم. اما خواندن این مطلب ناراحتم کرد. اینکه بیرون گود بشینید و بگویید اینطوری کنید و اونجوری قدم بردارید و اینجوری فن بزنید که نشد. به جای تشکر از مجلس در حالی که هنوز سه روز از تصویب قانون نگذشته، چرا طبل نا امیدی از مجلس و دودستگی را می‌کوبید؟ به جای مطالبه از دولت که در اجرا تسریع کند باز هم مجلس را می‌کوبید!

چقدر اطلاع دارید که نمایندگان چند تا سوال از وزیر و تذکر به رییس جمهور در این موضوع ثبت کرده‌اند و نامه نوشته‌اند و جلسه گذاشته‌اند؟ چقدر اطلاع دارید چندتا جلسه برای پیگیری اجرای قوانین گذاشته می‌شود در کمیسیون‌های مجلس؟ چقدر اطلاع دارید که در این دو هفته زیر تهدید و بمباران در مجلس ماندیم و به وزارتخانه‌ها و سازمان مرتبط سرکشی نظارتی کردیم و به دولت کمک ویژه کردیم؟

در حالی ظرف ده روز سه قانون نوشتیم و تدوین کردیم و تصویب و ابلاغ کردیم که این قوانین حداقل یک سال زمان می‌برد. ما نمایندگان با فعالیت شبانه‌روزی قانون را به صحن آوردیم و بدون حتی یک مخالف و با حضور حداکثری خادمان ملت در حین تهدید رژیم صهیونیستی به حمله، و زیر آتش حملات آن را به تصویب رساندیم. تذکر خوب است وقتی که با تخریب همراه نباشد.

آقای کوشکی! نقض غرض فرموده‌اید. برای تقویت نقش نظارتی مجلس نباید آن را کوبید! نقد را می‌پذیریم. اما منصفانه! همکاران نماینده از اطراف و اکناف کشور برخی دو روز راه طی کردند تا هم به آسیب‌های جنگ در حوزه‌های انتخابیه برسند و هم در صحن تهران حاضر باشند.

چرا به جای افتخار و انتشار مصوبات خوب مجلس از عبارت "بوق و کرنا" استفاده می‌کنید. ما قطعا قلم پای بازرسان آژانس را می‌شکنیم و تذکرهای جدی را هم به دولت داده‌ایم که گروسی خائن جنایتکار حق ورود به ایران را ندارد و بقیه‌ی بازرسان هم باید اخراج شوند.

الان وقت وحدت کلمه و انسجام است. صد و یازده نماینده هم با رییس مجلس برای برگزاری جلسات ویژه نظارتی برای ۱۵ قانون و مقرره موجود در کشور برای مقابله با رژیم صهیونیستی و دول متخاصم و حمایت از محور مقاومت همان روزهای اول مکاتبه کردیم و جلسات هم طراحی شده و اجرا می‌شود.

نماینده‌ای که شبانه‌روزی قانون تدوین و تصویب و ابلاغ می‌کند قطعا به تکلیف نظارتی خود برای حُسن اجرا هم واقف است برادر! اگر دنبال دیوار کوتاه می‌گردید که مقصر پیدا کنید؛ متاسفانه باید بگویم نمایندگان مردم مظلومند و دیوار مجلس هم کوتاه است. اما یاریگر ما خداست و توکل ما بر اوست." و لینصرن الله من ینصره"

در حالی که رهبر عزیز ما سه بار به ملت تبریک می‌گویند و برای له کردن اسراییل و سیلی بر صورت امریکا و نیز برای انسجام و وحدت میان ۹۰ میلیون ایرانی؛ انتظار داریم ضمن حمایت و پشتیبانی از نیروهای مسلح قهرمان و دستگاه‌های اجرایی برای خدمت به مردم و مقابله با رژیم حداقل اگر از مجلس حمایت نمی‌کنید موجب تشویش اذهان عمومی نسبت به مجلس هم نشوید.

 برادر! صدور رای اجماعی 250 نفری از نمایندگان حاضر برای یک قانون که از ۲۵۰ منطقه، اقوام، تبارهای مختلف و ادیان متفاوت و تفکرهای متنوع از چهارگوشه کشور پهناور ایران گرد آمده‌اند کاری بس بزرگ و ارزشمند و کم‌نظیر است. نظام اداره مجلس عمودی نیست و بلکه شکل افقی و هم سطح دارد و بسیار متفاوت از قوه مجریه و قضائیه است.

همه نمایندگان ملت اجازه اظهارنظر و پیشنهاد همزمان دارند و هزاران پیشنهاد می‌تواند برای یک ماده ثبت شود. لذا به عنوان نماینده دور دوم آرا اجماعی این دوهفته را مجموعا بسیار عالی و منسجم و تاریخی می‌دانم. هرچند ما هم نقدهایی بر جایگاه مجلس در تصمیم‌سازی‌ها داریم و برخی نهادها تصمیمات موازی با مجلس اتخاذ می‌کنند. اما دلیل نمی‌شود دستاوردهای مجلس را فراموش کنیم و پنهان نماییم.

 والسلام

 العاقبه للمتقین

فاطمه محمدبیگی نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت و رئیس فراکسیون زنان و خانواده»

گفتنی است؛ صادق کوشکی در بخشی از مطلبی با عنوان کدام مجلس؟ کدام قانون؟ به مصوبه اخیر مجلس برای تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نوشته: نمایندگان محترم! دل خوش‌اید که قانون تصویب کرده و تکلیفتان را انجام داده‌اید و تمام؟ مجلس وظیفه نظارتی ندارد؟ وقتی دولت به صورت مکرر قانون را زیرپا می‌گذارد چه کسی مقصر است جز مجلس؟ آیا قانون تعلیق همکاری با آژانس هم باید به سرنوشتِ قانون حجاب، قانون منع انتصاب وابستگان افراد دوتابعیتی و...دچار شود؟

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز