شهردار قزوین:
پروژه انصاری شرقی قزوین با کجسلیقگی برخی افراد نیمه تمام مانده است

شهردار قزوین با اشاره به پروژه انصاری شرقی گفت: نمیتوان در مرکز شهر اثر تاریخی و گردشگری داشت اما راه نداشت، با کج سلیقگیها و نگاههای کوتاه این پروژه ابتر مانده، در شورای عالی معماری و شهرسازی مطرح شده و منتظر نظر میراث فرهنگی است.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، نشست شورای اداری استان پیش از ظهر امروز با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین حسین مظفری در این نشست گفت: قزوین از قطبهای گردشگری در کشور است.
وی در ادامه با اشاره به شرایط اخیر در کشور گفت: توکل بر خدا باعث میشود عنایت خدا بر جامعه ایمانی روزافزون باشد، اگر شاهد بودیم که مردم یک دل مقابل جبهه کفر و استکبار ایستادند، به این علت بود که ملت امام حسین هستیم و همین باعث عزت بیشتر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شد.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین اظهار کرد: همه باید مجاهد فی سبیل الله باشیم، بویژه در ایام بحران باید هر چه از دستمان برمیآید انجام دهیم، همه فراز و نشیبها را پشت سر خواهیم گذاشت و ایران قلههای شرف و کرامت و عزت را فتح خواهد کرد.
تخصیص اعتبار در حوزه میراث فرهنگی متناسب با تعداد آثار ثبتی باشد
نماینده مردم نماینده تاکستان در مجلس هم با تاکید بر ضرورت حفاظت از میراث گرانبها و ریشههای عمیق تمدن اسلامی گفت: در گذشته تمرکز میراث فرهنگی بر مرکز استان بود و شهرستانها مورد غفلت قرار گرفتهاند، قدمت تاریخی تاکستان با بیش از هفت هزار سال و زبان تاتی باید مورد توجه باشد، درواقع انتظار ما نگاه عدالت محور است.
عباس بیگدلی ادامه داد: درحال حاضر تخصیص اعتبارات نسبت به آثار ثبتی صورت نمیگیرد، این روند باید اصلاح شده و قزوین بتواند از این حوزه برای معرفی ظرفیتهای خود به کشور و جهان بهره ببرد.
وی با بیان اینکه تاکستان ۳۲ هزار هکتار باغ انگور دارد، خواستار فعال شدن دبیرخانه دائمی جشنواره انگور در این شهرستان شد، همچنین بر ضرورت حمایت از بقعه پیر تاکستان اثر بازمانده از دوره سلجوقی و رسیدگی به قزقلعه در محوله حفاظت شده باشگل اشاره کرد.
شهردار قزوین هم با اشاره به اینکه قزوین در سازمانهای جهانی مورد توجه ویژه قرار گرفته، گفت: سعدالسلطنه یکی از ظرفیتهای قزوین است، شهرداری آمادگی دارد که در حوزه گردشگری و توسعه زیرساختهای این حوزه همکاری داشته باشد.
وی ادامه داد: دولتخانه، چهار انبیاء، حمام قجر و سعدالسلطنه بخشهایی از ظرفیتهای ما است، اگر میخواهیم آثار فاخری داشته باشبی باید توجه ویژه شود، میتوانیم دولتخانه را بهعنوان پایتخت شیعه احیا کنیم که شهرداری این آمادگی را دارد.
مهدی صباغی، درباره پروژه خیابان شهید انصاری اظهار کرد: دو سوم خیابان اجرا شده، ۷۸ درصد انصاری شرقی هم پیشرفت دارد، اماکن خریداری، تخریب و معبر شده، برای اینکه آثار فاخر خود را به رخ بکشیم باید خدمات رفاهی، راه و پارکینگ داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: ما آثار فاخر و کهن، اصالت، تاریخ و فرهنگ داریم، اگر رویکرد دولت چهاردهم توسعه گردشگری است، باید زیرساخت فراهم شود، شهرداری این توانایی را دارد و حاضریم پول هزینه کنیم و در این حوزه مشکلی نداریم.