آغاز برداشت زردآلو از باغات آذربایجان غربی/۷۰درصد زردآلوی برداشت شده در استان به مصرف تازه خوری می رسد

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: پیشبینی میشود امسال بیش از ۲۷ هزار تُن زردآلو از سطح سه هزار و ۶۰۰ هکتار از باغهای استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
به گزارش ایلنا، علی دیانتی با اشاره به آغاز برداشت زردآلو از باغات زیر کشت این محصول در استان گفت: ۷۰ درصد از محصول تولید شده زردآلو در آذربایجان غربی به صورت تازه خوری مصرف شده و ۳۰ درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار مورد استفاده قرار میگیرد.
وی تصریح کرد: ارقام بومی عسگر آباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکر پاره و سفید ارومیه از جمله ارقام زردآلوهای موجود در باغهای آذربایجانغربی هستند.
ارومیه قطب تولید زرد آلو در آذربایجان غربی
دیانتی با اشاره به اینکه بخش عمدهای از این محصول در باغات شهرهای ارومیه، ماکو، خوی، سلماس و شاهین دژ تولید میشود، اظهار کرد: شهرستان ارومیه با تولید ۱۵ هزار تُن زردآلو، بیش از نیمی از تولید کل استان را به خود اختصاص داده و به عنوان قطب تولید این محصول در استان محسوب میشود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: بخشی از محصول زردآلو نیز به صورت تازه خوری و خشکبار به سایر استانهای کشور و کشورهای همسایه صادر میشود.
وی یادآور شد: زردآلوی تولیدی استان به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید ارگانیک و عدم استفاده از کودها و سموم شیمیایی، از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره مورد توجه خریداران است.