کوچکینژاد در صحن مجلس:
بیاعتمادی به اقتصاد مردمی باعث شده فقط جلسه بگذاریم، اما خروجی نداشته باشیم

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: یکی از مشکلات اساسی کشور، بیاعتقادی برخی مسئولان به اقتصاد مردمی و مشارکت مردم در تأمین مالی است؛ در حالی که مردم میتوانند ناجی اقتصاد ایران باشند.
به گزارش ایلنا، جبار کوچکینژاد در نشست علنی امروز (سهشنبه، ۳۰ اردیبهشتماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش کمیسیونهای حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و کمیسیون اقتصادی درباره روند اجرای قانون «تأمین مالی تولید و زیرساختها» گفت: بحث مهم کشور، اقتصاد است. یکی از مشکلات اساسی کشور، مسائل اقتصادی است. مقام معظم رهبری هم چندین سال است که در این زمینه تذکر میدهند و رهنمود ارائه میکنند.
وی ادامه داد: همه دوستانی که امروز صحبت کردند، چه از کمیسیونهای تخصصی و چه از دولت، در حوزه اقتصاد خصوصاً در رابطه با عدم اجرای قوانین مهمی مانند قانون تأمین مالی صحبت کردند. این قانونی بسیار خوب است. آقای رئیس هم توجه داشته باشند، چرا این قانون اجرا نمیشود؟ قانون «رفع موانع تولید» یکی از قوانین مترقی اقتصادی کشور است، اما چرا اجرا نمیشود؟ چه کسی باید آن را اجرا کند؟ مگر نه اینکه دولت، قوه مجریه، مقننه و قضائیه، همه باید پای این قضیه بیایند؟
کوچکینژاد افزود: همه بحثهایی که امروز مطرح شد، از جمله عدم اجرای قانون، ناشی از این است که کسانی که مسئول اجرای آن هستند، به آن اعتقاد ندارند. اگر اعتقاد داشتند، قطعاً کارهای فرعی و حاشیهای و کارهایی که هیچ سودی برای مردم ندارد را کنار میگذاشتند و وقت خودشان را برای اجرای این قوانین مهم صرف میکردند.
وی تصریح کرد: اصلاً اعتقادی به اقتصاد مردمی و تعاونی ندارند. این در حالی است که مردم میتوانند اقتصاد ایران را نجات دهند. مردم میتوانند در بخش تأمین مالی به دولت کمک کنند. سازمان خصوصیسازی بهعنوان یکی از منابع تأمین مالی کشور، عملاً یک سازمان تعطیل شده است. هر دوره یک رئیس میآید، هنوز با قوانین آشنا نشده، دیگری جای او را میگیرد. این یک مشکل اساسی است.
نماینده مردم رشت و خمام در مجلس تأکید کرد: به نظر من، مشکل ما در بخش دولت، بیاعتقادی به مردم است. بیاعتمادی به اقتصاد مردمی، به تأمین مالی از سوی مردم باعث شده که ما فقط جلسه بگذاریم، اما خروجی نداشته باشیم. همچنان اقتصاد یکی از مشکلات اساسی کشور باقی مانده است.