رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان عنوان کرد:
استان مرکزی قطب تولید گوشت قرمز در کشور / صادرات 65 درصد گوشت قرمز مازاد استان به استانهای همجوار

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: این مرکزی با تولید قابل توجه گوشت قرمز واجد رتبه در تولید این محصول در کشور است. مرکزی به عنوان یکی از قطبهای تولید گوشت قرمز در کشور 65 درصد از تولید خود را به عنوان مازاد به استانهای همجوار صادر میکند.
به گزارش ایلنا، علی صفری افزود: در حال حاضر، نزدیک به 75 هزار رأس گوساله در واحدهای پرواربندی استان در حال پرورش هستند. همچنین حدود 3000 رأس دام انباشته در استان وجود دارد که آماده پروار بوده، اما گوشتدهی کمتری دارند. این دامها به مرور کشتار شده یا به استانهای مجاور منتقل میشوند.
وی به موضوع وضعیت نهادههای دامی در استان مرکزی اشاره کرده و ادامه داد: ذخایر استراتژیک کشور و این استان در حوزه نهادههای دامی، مطلوب است و هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد. با این حال، اختلالات اخیر در حملونقل نهادههای دامی از بنادر، مشکلاتی را ایجاد کرده که در حال پیگیری برای رفع آن هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در این رابطه اظهار داشت: برای مدیریت این مشکل، شرکت پشتیبانی امور دام کشور از ذخایر استراتژیک خود، نهادههای دامی را به استانهای مختلف تخصیص داده است. این اقدام نیاز مرغداران و دامداران را برای مدتی تأمین کرده تا محمولههای خریداریشده از بنادر به مقصد برسند.
صفری تصریح کرد: با توجه به تولید بالا، ذخایر مناسب نهادههای دامی و اقدامات در حال انجام برای رفع مشکلات حملونقل، وضعیت تولید و تأمین گوشت قرمز در استان مرکزی پایدار است. با مدیریت قیمتها و نظارت بر بازار، دسترسی مردم به گوشت قرمز با شرایط بهتری فراهم میشود.