خبرگزاری کار ایران

| 05:58   
کد خبر : ۱۳۹۳۲۶۴

تولید بیش از ۷۰ هزار تُن گوشت در گیلان از ابتدای امسال

از ابتدای سال تاکنون، بیش از ۷۰ هزار تُن انواع گوشت در گیلان تولید شده‌ است.

تولید بیش از ۷۰ هزار تُن گوشت در گیلان از ابتدای امسال

به گزارش ایلنا از رشت، مدیر کل دامپزشکی گیلان گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون، ۸ هزار ۹۹۰ تُن گوشت قرمز در گیلان تولید شده است.

هادی بابایی افزود: این میزان گوشت قرمز، از ذبح ۱۲۲ هزار و ۲۰۰ رأس دام سبک و سنگین و با نظارت‌های بهداشتی این اداره به دست آمده است.

وی همچنین با اشاره به تولید ۶۱ هزار ۳۰۰ تُن گوشت مرغ در گیلان تاکید کرد: در این مدت، ۳۵ میلیون و ۶۲۰ هزار قطعه مرغ، در کشتارگاه‌های صنعتی گیلان با بازرسی‌های ویژه کنترل سلامت طیور (قبل و بعد از کشتار)، تولید شده‌است.

مدیر کل دامپزشکی گیلان تاکید کرد: بر اساس قانون سازمان دامپزشکی کشور، برای تولید و عرضه گوشت سالم و بهداشتی، معاینه دام و طیور قبل از کشتار، و نیز بازرسی لاشه و اندام‌ها بعد از کشتار، توسط کارشناسان دامپزشکی انجام و گوشت تولیدی با تاییدیه سلامت دامپزشکی عرضه می‌شود.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    پیشنهاد امروز