کد خبر: 1342071 A

یک مسئول تاکبد کرد؛

ضرورت بهره‌گیری از نرم‌افزار بومی صنعت برق برای افزایش تعامل با مشترکان در تبریز

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق تبریز، بر ضرورت بهره‌گیری از نرم‌افزار جامع و واحد، به‌منظور تعامل بهتر و بیشتر با مشترکین برق تاکید کرد.

ضرورت بهره‌گیری از نرم‌افزار بومی صنعت برق برای افزایش تعامل با مشترکان در تبریز

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز، عبدالله جعفریان در جلسه «ساعت دانشی» ارزیابی نرم‌افزار «بومی صنعت برق»، گفت: استفاده از نرم‌افزارهای متعدد، به‌صورت جزیره‌ای در یک مجموعه، قطعا تاثیر چندانی در بهبود فرایندها نخواهد داشت، اما با جایگزینی یک نرم‌افزار تخصصی و در عین حال گسترده، علاوه بر کاهش مدت زمان رسیدگی به امور و هزینه‌ها، امکان دسترسی به بانک جامع اطلاعاتی میسر می‌شود.

جعفریان تشریح کرد: در قالب این نرم‌افزار امکان اطلاع‌رسانی خاموش محقق شده و  مشترکان می‌توانند از طریق نصب نرم‌افزار «برق من»، از زمان خاموشی‌ها در مناطق مختلف شهر باخبر شوند، ضمن اینکه اطلاعات دیگری از قبیل مدیریت اضطراری بار شبکه و همچنین اطلاعات خودروها و تجهیزات شرکت در دسترس همکاران قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به اهمیت وجود بانک اطلاعاتی در تمامی زمینه‌ها افزود: با استفاده از داده‌های موجود در این بانک‌ها، نه تنها دسترسی شرکت و مشترکان به اطلاعات مورد نیاز تسهیل می‌شود، بلکه در آینده می‌توان از این داده‌ها در انجام پروژه‌های تحقیقاتی و علمی سود جست.

جعفریان در تشریح نقاط قوت استفاده از نرم‌افزار بومی صنعت برق در حوزه معاونت بهره‌برداری و دیسپاچینگ گفت: با استقرار این سیستم، علاوه بر تجمیع نرم‌افزارها، امنیت سرورها نیز افزایش یافته و در عین حال بسیاری از داده‌های اضافی و غیر ضروری از چرخه اطلاعات خارج می‌شوند.

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ برق تبریز ضمن اشاره به مزایای این نرم‌افزار افزود: قطعا فعالیت در محیط این نرم‌افزار، چالش‌هایی نیز به همراه خواهد داشت، اما با توجه به اهمیت مدیریت دارایی‌های فیزیکی و تجمیع نرم‌افزاری، لزوم تغییر رویه در سال 1402 و حرکت به سمت CMMS ضروری است.

وی ابراز امیدواری کرد، در آینده نزدیک شاهد کاربردی‌سازی و تجاری‌سازی این نرم‌افزار باشیم.

گفتنی است در این جلسه، معایب و مزایای استفاده از نرم افزار بومی صنعت برق توسط همکاران شرکت توزیع نیروی برق تبریز بررسی شد.

انتهای پیام/
آذربایجان شرقی برق صنعت تبریز مصرف کننده نیروی برق
نرم افزار موبایل ایلنا
تبلیغات
ارسال نظر