خبرگزاری کار ایران

شاکرمی:

رعایت نکردن ماده ۸۷ قانون کار عامل حادثه کلینیک سینا اطهر/ احصاء ۲۴۰ قلم تجهیزات ایمنی و حفاظت فردی

asdasd
کد خبر : ۹۴۳۱۸۳

​معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در راستای اجرای ماده 90 قانون کار برای اولین بار در کشور 240 قلم تجهیزات ایمنی و حفاظت فردی با مشارکت مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت ، سازمان استاندارد کشور و سایر مراکز علمی و دانشگاهی کشور احصا شد.

 به گزارش ایلنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حاتم شاکرمی (معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) در یکصد و شصت و یکمین جلسه شورای عالی حفاظت فنی با ابراز تاسف از حادثه آتش‌سوزی در کلینیک سینا اطهر، درباره دلایل بروز این حادثه اظهار کرد: عدم رعایت ماده ۸۷ قانون کار و تغییر کاربری واحد مسکونی به کلینیک پزشکی، بدون رعایت الزامات ایمنی مهمترین ریشه این حادثه بود .

معاون روابط کار با تاکید بر اهمیت اجرای ماده ۸۷ قانون کار توسط مراجع صادر کننده مجوز ساخت و پروانه بهره‌برداری، اضافه کرد: با توجه به مکاتبات انجام شده در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با دیگر دستگاه‌های اجرایی، توجه بیشتر به مقوله ایمنی در کار برای پیشگیری از بروز حوادث مشابه الزامی است.

معاون روابط کار با تاکید بر استانداردسازی وسایل حفاظت فردی و نقش اساسی آن در سلامت نیروی انسانی، گفت: احصاء ۲۴۰ قلم تجهیزات ایمنی و حفاظت فردی، می‌تواند در ارتقا سلامت کارگران در محیط کار اثرگذار باشد و در استفاده از این تجهیزات اطمینان بیشتری در سالم و استاندار بودن آنها ایجاد کند.

شاکرمی افزود: نظارت بر استفاده صحیح از این تجهیزات ایمنی یکی از وظایف کارفرمایان، مسئولین ایمنی و کمیته‌های حفاظت فنی واحدهای تولیدی و صنعتی است که باید به عنوان یک اولویت مورد توجه قرار گیرد.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به محدودیت‌های ناشی از شیوع بیماری کووید-۱۹ و عدم برگزاری دوره‌های آموزش ایمنی، گفت: اولین سامانه آموزش مجازی مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار  با مشارکت کانون انجمن صنفی مسئولین ایمنی کشور راه اندازی و در سه استان به صورت آزمایشی اجرایی شده که ظرف مدت  هفته آینده در تمام نقاط کشور عملیاتی می‌شود.

«علی مظفری» دبیر شورایعالی حفاظت فنی نیز در این نشست با ارائه گزارشی از حادثه کلینیک پزشکی سینا در تهران، اظهار کرد: تغییرکاربری غیر اصولی و نا ایمن ساختمان مسکونی به مرکز پزشکی و مسدود کردن نورگیر طبقات از عوامل تشدید کننده ابعاد این حادثه بود.

دبیر شورایعالی حفاظت فنی اضافه کرد: رعایت اصول ایمنی و تصریح ماده ۸۷ قانون کار، یک رکن مهم در پیشگیری از حوادث است.

در یکصد و شصت و یکمین نشست شورای عالی حفاظت فنی، با تایید رییس شورای عالی حفاظت فنی، اعتبار پروانه فعالیت مشاوران و خدمات‌دهندگان حفاظت فنی و ایمنی اشخاص حقوقی به دلیل محدودیت‌های ناشی از شیوع بیماری کووید- ۱۹ و با هدف جلوگیری از ایجاد وقفه در خدمات رسانی، به صورت موقت تا پایان شهریورماه سال جاری (۱۳۹۹) تمدید شد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز