مدیرعامل ایرالکو:
مرحله دوم مولد اضطراری 90 مگاواتی ایرالکو راهاندازی شد

مدیرعامل شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) از نصب و راهاندازی مرحله دوم مولد اضطراری در این شرکت خبر داد و گفت: تجهیزات مورد نیاز مرحله دوم مولد اضطراری 90 مگاواتی این واحد تولیدی وارد شده و به زودی نصب و راهاندازی میشود. در بازه زمانی چند سال گذشته و با توجه به ناترازی تولید و مصرف برق، در روزهای گرم سال، شاهد اختلال در تولید در صنایع مختلف و به ویژه در صنعت آلومینیوم بودهایم.
به گزارش ایلنا، احمد مجیدی افزود: با توجه به اینکه دولت بر اساس مصوبه هیئتوزیران این صنایع را به کاهش مصرف و مدیریت بار و خودتأمینی برق و انرژی الزام کرده، این موضوع به ایرالکو نیز خسارت و زیان بسیاری وارد کرده است. در همین راستا با پیگیریها و حمایتهای همهجانبه سهامدار عمده ایرالکو و اعضای هیئتمدیره، در بازه زمانی 2 سال گذشته، اقدامات مؤثر و آیندهنگرانهای برای برونرفت از این مشکلات و توسعه زیرساختهای ایرالکو در این خصوص انجام شده است.
وی ادامه داد: ایرالکو در راستای تأمین برق داخلی شرکت، توسعه زیرساختهای صنعتی و کمک به ناترازی برق در کشور، در سالهای گذشته اقدام به خرید مولد اضطراری تولید برق با ظرفیت 90 مگاوات و سرمایهگذاری بیش از 26 میلیون یورو کرده است. مرحله نخست این مولد اضطراری (فریم 5) با ظرفیت اسمی 50 مگاوات تیرماه سال گذشته در شرکت، به بهرهبرداری رسید و وارد مدار شد. تجهیزات و قطعات مرحله دوم مولد اضطراری (فریم 6) نیز در 2 مرحله وارد و در محل نصب پروژه قرار گرفت که به زودی نصب و وارد مدار میشود.
مدیرعامل شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) اظهار داشت: از سوی دیگر با هدف مدیریت هرچه بهتر ناترازیهای انرژی، ساخت نیروگاه 115 مگاواتی انرژی خورشیدی و تجدیدپذیر با اعتباری بالغ بر 40 هزار میلیارد ریال نیز در دستور کار این واحد تولیدی قرار دارد. محل احداث این نیروگاه حد فاصل پست برق انجیرک و روستای حاجی آباد اراک قرار دارد، بیان کرد: زمین مورد نیاز این طرح تیرماه سال 1402 اختصاص داده شد و عملیات اجرایی آن دهه مبارک فجر سال گذشته آغاز شد.
مجیدی به فرایند ساخت و احداث نیروگاه 115 مگاواتی انرژی خورشیدی و تجدیدپذیر اشاره داشته و تصریح کرد: هماکنون ساخت این نیروگاه در مرحله عملیاتی و اجرائی قرار گرفته که در حال حاضر در مرحله اخذ مجوزهای لازم و هماهنگی با دستگاههای مربوطه قرار دارد و محوطه سازی، دیوار چینی و حصار کشی پروژه، از ابتدای اردیبهشت امسال آغاز شده و شرکت تمام تلاش خود را برای تکمیل و بهرهبرداری هر چه زودتر این طرح به کار گرفته است.
وی بیان داشت: با توجه به نامگذاری سال جاری با عنوان «سرمایهگذاری برای تولید» و توجه ویژه رئیس جمهور و استاندار مرکزی در بهبود ورفع ناترازی انرژی در این استان و تهیه میثاقنامه با دستگاههای اجرائی استان در این خصوص، از تمامی نهادها و دستگاههای اجرایی استان مرکزی و شهر اراک انتظار میرود در راستای کمک به رفع ناترازی انرژی با تسهیل امور، ایجاد زیرساخت و رفع موانع پیش رو همکاری لازم را با ایرالکو داشته باشند تا این پروژههای ملی به سرانجام مطلوب برسند.