خبرگزاری کار ایران

رئیس جهاد کشاورزی مازندران تاکید کرد:

اصلاح ساختار شالیکوبی های استان مازندران

asdasd
کد خبر : ۶۹۲۵۷۲

رئیس جهاد کشاورزی مازندران بر لزوم اصلاح ساختار شالیکوبی ها در استان تاکید کرد و ادامه داد: 647 واحد شالیکوبی سنتی و مدرن در استان وجود دارد که باید تا سال 1400 بهسازی و احیا شوند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری،عزیزالله شهیدی فر صبح امروز شنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه مازندران برضرورت توسعه صنایع تبدیلی و بسته بندی در حوزه کشاورزی تاکید کرد و اظهار داشت: صنایع تبدیلی در کاهش ضایعات و توسعه صادرات و کشاورزی نقش اثرگذاری دارد.

وی افزود:  از 24هزار و 400 کیلومتر مربع مساحت استان مازندران 96 درصد آن مربوط به فعالیت های کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران میزان تولید محصولات کشاورزی استان را 6 میلیون تن اعلام کرد و افزود: مازندران در تولید برخی از محصولات  کشاورزی نظیر برنج و مرکبات کشاورزی رتبه اول دارد.

شهیدی فر گفت: استان مازندران 31 درصد غیر نفتی، 13 درصد اشتغال کشور، 14 درصد تولید ناخالص ملی و 80 درصد تامین کننده نیاز غذایی کشور را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به ظرفیت بیش از یکهزار و 100 تنی سورتینگ های مجاز وغیرمجاز مرکبات در استان افزود: ظرفیت تولید مرکبات استان دو میلیون و 500 هزار تن است و برای حدود 10 هزار و 700 نفر در سورتینگ های استان اشتغال ایجاد شده است.

شهیدی فر بر لزوم ساماندهی سورتینگ های غیرمجاز در استان تاکید و بیان کرد: در محمودآباد یک واحد، نوشهر دو واحد سورتینگ نیاز داریم و در مجموع 39 واحد سورتینگ در استان نیاز است و طی برنامه چهار تا پنج ساله باید ایجاد شود.

وی تعداد سورتینگ های غیرمجاز استان را 256 واحد بدون پروانه اعلام کرد و گفت: انبار فنی در همه سورتینگ ها لحاظ شده است و در مجموع 165 انبار فنی در برنامه پنج ساله نیاز داریم و ضمن اینکه انبارهای غیرمجاز ساماندهی شوند.

شهیدی فر به برنامه های بخش کشاورزی از جمله برنج اشاره و اضافه کرد: طبق اسناد بالادستی و ظرفیت های موجود استان مازندران، 28 واحد برنج نیازمند بهسازی است و یک واحد مدرن نیز باید ایجاد شود.

رئیس جهاد کشاورزی مازندران بر لزوم اصلاح ساختار شالیکوبی ها در استان تاکید کرد و ادامه داد: 647 واحد شالیکوبی سنتی و مدرن در استان وجود دارد که باید تا سال 1400 بهسازی و احیا شوند.

شهیدی فر با بیان اینکه ظرفیت تولید شلتوک برنج در شالیکوبی های مدرن را دو برابر شالیکوبی های سنتی است افزود: ظرفیت کارخانه های مدرن 900 هزار تن است، ظرفیت موجود بیش از یک میلیون و 400 هزار تن است و 562 هزار تن ظرفیت منفی دارد.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز