خبرگزاری کار ایران

تداوم همکاری‌های دانشگاه فلورانس و سازمان میراث فرهنگی در گنبد سلطانیه

asdasd
کد خبر : ۷۳۱۷۹۴

مدیرکل امور پایگاه های میراث جهانی در همایش از سطانیه تا فلورانس بر تداوم همکاری‌های دانشگاه فلورانس و سازمان میراث فرهنگی در گنبد سلطانیه تاکید کرد. او گفت: این همکاری‌ها نه تنها در فرایند حفاظت از آثار تاریخی تاثیر به سزایی گذاشته است که زمینه تبادل نظر و استفاده از تجارب علمی را میسر کرده است.

به گزارش ایلنا، همایش «از سلطانیه تا فلورانس» با همت اساتید و محققان دانشگاه شهید بهشتی و همکاری دانشکده جامع فلورانس و باحمایت سازمان میراث فرهنگی در حال برگزاری است. 

فرهاد عزیزی (مدیر کل امور پایگاههای میراث جهانی) در همایش از سلطانیه تا فلورانس با اشاره به ارزش‌های برجسته گنبد سلطانیه، به عنوان هفتمین اثر ثبت شده در فهرست میراث جهانی گفت: از سال۱۳۴۸ اقدامات پژوهشی واجرایی مختلفی در گنبدسلطانیه و محدوده آن توسط گروه‌های مختلفی ازجمله پژوهشگران ایتالیایی، صورت پذیرفته است که در ادامه مطالعات صورت گرفته و به منظور تکمیل و روشن شدن مسیر مطالعات بعدی، همایش «ازسلطانیه تا فلورانس» با همکاری اساتید و محققان دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده جامع فلورانس و سازمان میراث فرهنگی برگزار شد. 

او افزود: در حال حاضر ۲۳ اثر از آثار تاریخی کشور در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده که پتانسیل خوبی با ایجاد پایگاه‌های میراث جهانی فراهم کرده و سبب شده تا همکاری‌های مختلف علمی و پژوهشی با محققین دانشگاهی صورت گیرد که ضمن تاثیر مثبت در فرایند حفاظت آثار تاریخی ،زمینه تبادل نظر و استفاده از تجارب علمی را میسر کرده است. 

عزیزی همچنین تاکید کرد: امیدواریم با بسترهای مناسبی که در این کارگاه آموزشی ایجاد می‌شود، شرایط مناسبی جهت ادامه پژوهش کاربردی در پایگاه میراث جهانی سلطانیه و معرفی ارزش‌های برجسته معماری و سازه ای این بنای مهم به علاقه مندان و پژوهشگران فراهم شود. 

 این همایش با همکاری مرکز مستندنگاری و مطالعات معماری ایران، دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهیدبهشتی و با مشارکتِ «اداره کل امور پایگاه‌های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری»، «دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه جامع فلورانس» و «مؤسسه تاریخ هنر فلورانس» برگزار می‌شود. 

در این همایش سید مهدی مجابی، لورنتسو ویگوتی، مهسا فیضی، بهاره تقوی‌نژاد، داریو دونتی و هادی صفایی‌پور سخنرانی خواهند داشت. همچنین میزگرد تخصصی «مرمت و احیای ارگ و بنای گنبد سلطانیه»؛ با حضور اکبر زرگر، سید مهدی مجابی، محمدحسن محب‌علی و علی‌رضا رازقی در این همایش برگزار می‌شود.

 همایش «از سلطانیه تا فلورانس: سنت‌های طراحی و ساخت در معماری قرون هشتم و نهم هجری» روز شنبه ۴ اسفندماه ۱۳۹۷، از ساعت ۹ صبح تا ۵ بعد از ظهر در دانشگاه شهید بهشتی، مرکز همایش‌های بین‌المللی، تالار خوارزمی در حال برگزاری است.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز