خبرگزاری کار ایران

نامزدهای بخش درباره شعر دوازدهمین جشنواره شعر فجر معرفی شدند

asdasd
کد خبر : ۵۹۲۸۸۷

هیئت داوران بخش «درباره شعر» دوازدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر اسامی ۶ نامزد راه‌یافته به مرحله‌ نهایی این بخش را اعلام کردند.

به گزارش ایلنا، آثار راه یافته به مرحله نهایی داوری دوازدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر(به ترتیب الفبای نام کتاب‌ها):

«پاپ نامه» به قلم سعید کریمی از انتشارات فصل پنجم

«در پی آن آشنا» به قلم سیدمحمد راستگو از انتشارات نشر نی

«سیاست در شعر نو» به قلم محمد کمالی‌زاده از انتشارات دانشگاه مفید قم

«شاهنامه و شعر زمان فردوسی» به قلم پروفسور خدائی شریف‌زاده، زیر نظر دکتر محمدجعفر یاحقی از انتشارات به‌نشر

«صد سال عشق مجازی» به قلم دکتر محمود فتوحی از نشر سخن

«فرهنگنامه صور خیال در دیوان خاقانی» به قلم سعید مهدوی‌فر از نشر زوار

این شش اثر به داوری «محمدرضا سنگری»، «مریم جلالی» و «عبدالحمید ضیایی» به مرحله‌ی نهایی دوازدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر راه پیدا کردند.

«محمدرضا سنگری» سال ۱۳۳۳ در شوش به دنیا آمده، فارغ‌التحصیل دکترای زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تهران است. کتاب «بررسی ادبیات منظوم دفاع مقدس»  اثر این نویسنده که در سه جلد نوشته شده به عنوان برترین کتاب سال دفاع مقدس شناخته شده است. سنگری استاد دانشگاه تهران، پژوهشگر و کربلاپژوه، مؤلف کتب درسی و نویسنده کتاب «سلام موعود: شرحی بر زیارت ناحیه مقدسه» است.«سوگ سرخ»، «حنجره معصوم»، «کرشمه‌های قلم»، «یادهای سبز» و «پیوند دو فرهنگ عاشورا و دفاع مقدس» از دیگر آثار سنگری به شمار می‌آید.

«مریم جلالی» متولد ۱۳۵۲ و دانش‌آموخته دکترای زبان و ادبیات فارسی است. آثار او را می‌توان در سه دسته کلی تقسیم کرد: مقالات (چاپ شده در مجلات علمی – پژوهشی، ارائه شده در همایش ها)، تالیف و تصنیف (شعر، بازآفرینی، داستان، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های کودک و نوجوان و کلیات) و درنهایت آثار ترجمه از زبان‌های عربی و انگلیسی می‌شود. عمده فعالیت خانم جلالی را می‌توان پژوهش در متون کهن همچون شاهنامه دانست.

«سیدعبدالحمید ضیایی» متولد سال ۱۳۵۴ در چهارمحال و بختیاری است. دانش آموخته حقوق قضایی و ادبیات فارسی در دانشگاه تهران است. وی دکترای خود را در رشته فلسفه غرب از دانشگاه سوربن فرانسه گرفته است. برخی آثار ضیایی در حوزه های عرفان تطبیقی، فلسفه تحلیلی و ادبیات فارسی بدین شرح است: در غیاب خداوند (تبار شناسی اندیشه‌های الحادی در فلسفه غرب)، نشر آویژه جامعه شناسی تحریفات عاشورا، نشر هزاره ققنوس در تناسخ کلمات (گزیده غزل ها و شعرهای سپید)، عاشقانه‌های یک یاغی (بازخوانی زندگی، شعر و اندیشه های سرمد...)، تصحیح ترجمه منظوم رامایانا (کهن ترین حماسه عاشقانه هند)، لیلی های لیبرال (مجموعه شعر) و بررسی اندیشه های فلسفی در شعر بیدل دهلوی.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز