خبرگزاری کار ایران

ارزیابی آثار ۲ هزار هنرمند برای انتشار در «دانشنامه سیلک»

ارزیابی آثار ۲ هزار هنرمند برای انتشار در «دانشنامه سیلک»
کد خبر : ۱۰۱۸۰۱۲

دبیر دانشنامه سیلک، با اشاره به فاز دوم تدوین قطورترین کتاب جهان تحت عنوان «سیلک؛ یادنامه ایران زمین»، از چاپ آثار دو هزار هنرمند در این کتاب خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، «سیمین منجزی» دبیر دانشنامه سیلک درباره تدوین قطورترین کتاب جهان تحت عنوان «سیلک؛ یادنامه ایران زمین» گفت: پس از گذشت دو سال از مراحل تحقیقاتی و توجیهی طرح، از روزهای ابتدایی سال جاری و همزمان با شیوع ویروس کرونا، مرحله مقدماتی فاز اجرایی تدوین قطورترین کتاب جهان آغاز شد.

او تشریح کرد: این مرحله با حضور غیر متمرکز و فعالیت گسترده جمعی از جوانان به طور گروهی و همزمان در سراسر کشور جهت گردآوری منابع، مطالب و تولید محتوای اولیه کار خود را  آغاز کرد.

منجزی ادامه داد: در شهریور ماه با اتمام این مرحله، فاز جدید طرح به صورت تخصصی و متمرکز با تیمی متخصص و تازه نفس آغاز به کار کرد.

او با اشاره به اینکه در فاز جدید، مراحل ارزیابی، صحت سنجی و تحلیل محتوایی مطالب گردآوری شده به صورت علمی و با قدرت شروع شده است، گفت: هم زمان ویراستاری مطالب کتاب نیز آغاز شد. با نزدیک شدن به پایان این فاز در دی ماه، مرحله صفحه آرایی نهایی قطورترین کتاب جهان هم کلید خورد.

مدیر این پروژه خاطرنشان کرد: طی فاز  دوم پروژه، آثار بیش از ۲۰۰۰ نفر از هنرمندان فرهیخته کشور عزیزمان در حوزه‌های مختلف نقاشی، خوشنویسی، خط نقاشی، عکاسی، نگارگری، سفالگری و سفالکنی، مجسمه‌سازی، و همچنین صاحبان برندهای برتر، کارآفرینان حوزه‌های هنری و صنایع دستی مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت و بخشی از این آثار به انتخاب شورای داوران، برگزیده و جهت نمایه و چاپ در قطورترین کتاب جهان معرفی شد.

منجزی با اشاره به ویژگی‌‌های این طرح بزرگ در فاز جدید، گفت: افزایش تعداد صفحات کتاب بالغ بر پانزده هزار صفحه، حضور مدیریت و نیروهای متخصص و تازه نفس برای رسیدن به دستاورد بزرگ فرهنگی و کارآفرینی اجتماعی در کشور، آن‌هم در شرایط دشوار کرونا، از ویژگی‌های بارز این پروژه است.

او در پایان یادآور شد: رکورد قبلی قطورترین کتاب جهان متعلق به دختری الجزایری به نام «نوره تاع الله» است که توانسته با تالیف کتابی به نام «ابواب النجاح» با ۱۰ هزار و ۵۵۱ صفحه و ۴۵ کیلوگرم وزن، نام خود را در فهرست گینس ثبت کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز