خبرگزاری کار ایران

برای نخستین بار در ایران؛

تولید شیر فراپاستوریزه در شیراز

تولید شیر فراپاستوریزه در شیراز

خط تولید شیر فراپاستوریزه در شیراز به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایلنا، هاشم نصیری گفت: در فرایند تولید شیر فراپاستوریزه (Extended (Shelf Life شیر را در دمای 125 تا 130 درجه سانتیگراد به مدت دو تا چهار ثانیه حرارت می‌دهند و سپس آن را به سرعت سرد می‌کنند و به دمای کمتر از هشت درجه سانتیگراد می‌رسانند.

نصیری افزود: با استفاده از این روش علاوه بر از بین بردن همه باکتری‌های بیماری‌زا، 99.9 درصد باکتری‌های غیربیماری زا نابود می شوند وزمان ماندگاری و کیفیت شیر افزایش می‌یابد.

عضو انجمن مدیران صنایع کشور گفت: این خط تولید با هدف افزایش سطح بهداشتی تولید شیر، بالا بردن سرانه مصرف لبنیات در سبد خانوار و ارتقای فرهنگ مصرف جامعه راه‌اندازی شده است.

وی افزود: در متداول ترین روش سالم‌سازی حرارتی شیر که پاستوریزاسیون نام دارد، محصول به مدت 15 تا 20 ثانیه در شرایط دمایی بین 72 تا 75 درجه سانتی‌گراد قرار می‌گیرد و همه باکتری‌های بیماری زا ، و 99.5 درصد باکتری‌های غیربیماری زا از بین می‌روند.

نصیری گفت: خط تولید شیراز فراپاستوریزه در شرکت فرآورده‌های لبنی رامک راه‌اندازی و تجهیزات پیشرفته تولید شیرهای فراپاستوریزه(ESL)  از معتبرترین شرکت‌های اروپایی خریداری شده است. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز