خبرگزاری کار ایران

رخشانی مهر:

530 روستای جدید سیستان و بلوچستان در دولت تدبیر و امید از نعمت برق بهره مند شده‌اند

asdasd
کد خبر : ۵۰۰۱۲۲

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان گفت: طی 4 سال خدمت دولت تدبیر و امید به مردم سیستان و بلوچستان حدود 530 روستای جدید برق‌دار شده‌اند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، غلامعلی رخشانی مهر ظهر امروز نشست خبری  با اصحاب رسانه در زاهدان با اشاره به اینکه تمام تعاملات با مشترکان برق از جمله تعرفه و فروش انشعاب برعهده شرکت توزیع است، اظهار داشت: تمامی روستاهای بالای 10 خانوار در سیستان و بلوچستان از نعمت برق برخوردار شده‌اند.

 رخشانی‌مهر افزود: سیستان و بلوچستان 36  هزار کیلومتر شبکه توزیع برق و ۲۲ هزار دستگاه ترانس دارد که به ۷۵۰ هزار مشترک برق‌رسانی می‌کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق یا اشاره به پراکندگی موجود در استان به عنوان معضلی که هزینه‌های برقرسانی را به سه برابر استاندار کشوری می‌رساند، تصریح کرد: عمده انشعابات شرکت توزیع نیروری برق استان در روستاها متمرکز است و به سبب حاشیه‌نشینی و حدود 52 درصد جمعیت روستایی استان، بعضا خاموشی‌ها در روستا صورت می‌گیرد.

حاشیه‌نشینی را در برخی شهرها داشته‌ایم

 رخشانی‌مهر با بیان اینکه بخشی از افت ولتاژهای برق در سطح استان به سبب توسعه برق و عدالت اجتماعی بوده، اذعان داشت: یک میلیارد و 100  میلیون تومان برای برق دار کردن تعدادی از خانوارهای  روستایی هزینه شده است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان خاطر نشان کرد: در بعضی شهرها مشترکان زیر ۲۵۰۰ تومان تعرفه برق پرداخت می‌کنند همچنین وزارت نیرو عملا در تدوین تعرفه دخیل نیستند زیرا ما مجری تعرفه برق هستیم و باید قانون را عملیاتی کنیم.

رخشانی مهر ضمن بیان اینکه مبنای تغییر در تعرفه های برق، دما و دمای تر محیط است، خاطرنشان کرد: از زمان آغاز فعالیت استاندار سیستان و بلوچستان تلاش‌های فراوانی برای کاهش میزان تعرفه‌های برق مصرفی مشترکان انجام شده و مکاتباتی با وزارت نیرو صورت گرفت که خوشبختانه سبب کاهش میزان تعرفه های برق در استان به استثنای شهر های چابهار ، کنارک و نگور صورت گرفته است.

وی افزود: شهرهای جنوبی کشور ارزان‌ترین برق کشور را دریافت کرده و دریافت می‌کنند و تغییر تعرفه به منظور کاهش صورتحساب پرداختی توسط مشترکان است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق عنوان کرد:بخشی از افت ولتاژهای کاذب و به دلیل نواقص برقکشی داخلی منازل مشترکین است و بخشی دیگر به دلیل احداث پست برق در آن مناطق می باشد.

رخشانی‌مهر عنوان کرد: شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان برای ساماندهی اقدامات مربوط به شبکه برقرسانی به حدود 700 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی با تاکید بر سرمایه گذاری 670 میلیارد تومانی در بخش توزیع نیروی برق طی 4 سال گذشته در استان، عنوان کرد:یشترین خدمات را دادیم و در ۴ سال گذشته ۶۷۰ میلیارد تومان در بخش توزیع سرمایه گذاری کردیم تعداد 9 خودرو با تلفیق تجربیات دنیا و باتوجه به شرایط محیی استان طراحی نموده ایم که 20 میلیارد تومان هزینه ساخت آن ها شده است. دستگاه‌های دولتی به‌طور میانگین ۷۰ درصد هزینه های  برق خود را پرداخت کرده اند.

مدیر عامل شرکت توزیع برق باوتاکید بر اینکه سالانه حدود ۳۰ تن سیم مسی از ترانس‌های برق سرقت می‌شود، گفت: سرقت ترانس‌ها سالانه یک میلیارد تومان به شبکه توزیع برق استان خسارت وارد می‌کند‌.

وی با بیان اینکه برق استان از طریق نیروگاه‌های استان و خطوط انتقال برق استان‌های خراسان و کرمان تامین می‌شود، اظهار داشت: خوشبختانه مشکل کمبود توزیع برای تولید نیروی برق در استان وجود ندارد.

رخشانی مهر تصریح کرد: کلنگ نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در استان زده شده و حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ مگاوات نیروی برق دیگر هم در استان آغاز می شود‌.

وی افزود: نیروگاه سایت مدیریت بحران و نیروگاه مربوط به حوزه فضای سبز شهرداری در آینده‌ای نزدیک یه بهره برداری خواهد رسید.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز