خبرگزاری کار ایران

معاون جهاد کشاورزی هرمزگان خبرداد:

بستک قطب تولید گوشت سفید در بازار هرمزگان

بستک قطب تولید گوشت سفید در بازار هرمزگان

معاون جهاد کشاورزی هرمزگان از بستک به عنوان قطب تولید گوشت سفید در این استان خبرداد.

به گزارش ایلنا، اسدالله رحمانی گفت: امسال نزدیک 500 تن مرغ سبز در بستک تولید شده است. 

رحمانی افزود: افزایش واحدهای مرغداری، علت افزایش تولید است. 

وی گفت: شهرستان بستک با ظرفیت تولید بیش از 2 میلیون و 300 هزار قطعه جوجه و ورود سالانه بیش از 15 هزار تن گوشت سفید به بازار ، قطب تولید گوشت سفید در هرمزگان است. 

معاون جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: در سه واحد از مرغداری‌های شهرستان بستک با ظرفیت دوره‌ای هفتاد و سه هزار قطعه ، مرغ سبز  پرورش می‌دهند.

استفاده نکردن از آنتی بیوتیک، کاهش چربی و ضایعات، کاهش مدت دوره پرورش و کاهش هزینه‌های تولید از مزایای پرورش مرغ سبز است. 

رحمانی افزود: گوشت سفید تولید شده علاوه بر مصرف هرمزگان ، به استان فارس هم فرستاده می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز