خبرگزاری کار ایران

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور:

خدمت به مردم نعمت است/ ادبیات، ابزاری قدرتمند برای انتقال مفاهیم عاشورایی است

خدمت به مردم نعمت است/ ادبیات، ابزاری قدرتمند برای انتقال مفاهیم عاشورایی است

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: ادبیات عاشورایی هم یک ظرفیت برای انتفال پیام های افراد این مناسبت و رویداد کم نظیر است.

به گزارش خبرنگار ایلنا،  سید حسن موسوی چلک در بیست و یکمین دوره همایش ادبیات عاشورایی که هر ساله توسط بهزیستی استان فارس برگزار می شود با قدردانی  از مدیرکل، مجموعه بهزیستی استان فارس و داوران این همایش گفت: مهم این است که دل نوشته های شان را درباره امام حسین مکتوب کردند و این خود توفیق بزرگی است که پیدا کردند که در این مسیر معنوی قلم می زنند، شعر می گویند، قصه می نویسند.

وی افزود:  استفاده از «ادبیات» در انتقال مفاهیم و پیام های مهم مناسبت ها و رویدادهای مختلف در حوزه های مختلف بسیار موثر است. یکی از این حوزه ها «سلامت» است که بر اساس تعاریف بیشتر پذیرفته شده دارای چهار بعد زیستی،روانی، اجتماعی و معنوی می باشد که هر یک از این چهار بعد می توانند از هم تاثیر بپذیرند و بر هم تاثیر هم بگذارند.

موسوی چلک بیان کرد: واقعیت این است که بررسی متون مختلف نشان می دهند که حـماسۀ بزرگ عـاشورا و قیام جـاودانۀ سیدالشهدا، از چنان جایگاه و منزلتی برخوردار است که اندیشۀ حقیقت جوی آدمی را در هر گوشۀ جهان به تأمل و تفکر دربارۀ خویش فرا می خواند، اگر چه بیش از هـزار سال از آن رخداد سرنوشت ساز می گذرد، اما گستردگی و غنای آن به گونه ای است که هرگاه کسی به اندیشه و تعمق پیرامون آن بـپردازد، بازهم به نکته ای تـازه و در خـور دست پیدا می کند.

خدمت به مردم نعمت است/ ادبیات، ابزاری قدرتمند برای انتقال مفاهیم عاشورایی است

این مددکار اجتماعی ادامه داد:  همه کسانی که در جامعه زندگی می کنند از دیدن یک رفتار معمولا خوشحال می شوند و آن هم دیدن صحنه خدمت به دیگران است.این خدمت هر چیزی می تواند باشد مثل ویزیت رایگان پزشکان، کار داوطلبانه در موسسات اجتماعی،کمک به تهیه جهیزیه، درس دادن به کودکان بازمانده از تحصیل، کمک در ساخت خانه، کمک در ایجاد اشتغال، کمک به درمان افراد نیازمند یا تهیه دارو، تهیه ملزومات برای سالمندان تنها، کمک به افراد بی خانمان، خرید تجهیزات افراد دارای معلولیت، حمایت از ایتام،کمک به ساخت مدرسه،کتابخانه، درمانگاه، پل، جاده و....

وی اضافه کرد: بسیاری از ما از جمله مددکاران اجتماعی، خیرین و... با این نوشته ها آشنا هستیم که امام حسین (ع) خدمت به مردم را نعمتی الهی می‌دانستند و معتقد بودندکه نیازهای مردم به سوی شما، از نعمت‌های خداوند بر شماست. مصداق این مدعا سخنان امام حسین است که فرموده‌اند: «بدانید که نیازهای مردم به سوی شما، از نعمت‌های خداوند بر شماست؛ پس از  این نعمت‌ها خسته نشوید». این سخن نشان می‌دهد که امام حسین (ع) خدمت به مردم را وظیفه‌ای مقدس و فرصتی برای کسب فیض الهی می‌شمردند. در واقع امام حسین(ع) قصد دارد  به این نکته مهم اشاره کند که نباید از این فرصت و نعمت الهی خسته و دلزده شد، بلکه باید با تمام وجود در خدمت مردم بود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز