خبرگزاری کار ایران

در بازدید شبانه از طرح‌های محرومیت‌زدایی شیراز مطرح شد؛

شیراز پیشگام در توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با کارگاه‌های اشتغال‌زایی/اشتغال پایدار برای ۷۰ زن سرپرست خانوار

شیراز پیشگام در توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با کارگاه‌های اشتغال‌زایی/اشتغال پایدار برای ۷۰ زن سرپرست خانوار
کد خبر : ۱۶۳۳۰۹۶

شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر شیراز به همراه مدیران شهری در بازدید شبانه از طرح‌های محرومیت‌زدایی کلانشهر شیراز، از پروژه مرکز تولید محصولات و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار دیدن کردند.

به گزارش ایلنا، این پروژه در راستای مصوبه شورای اسلامی شهر و همکاری با قرارگاه محرومیت‌زدایی احمد بن موسی (ع) اجرا شده است.

شهردار شیراز، ضمن تبریک دهه کرامت و هفته شیراز، اظهار داشت: این بازدید به پیشنهاد رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای شهر و با هدف بررسی فعالیت‌های اشتغال‌زایی برای زنان بدسرپرست و بی‌سرپرست برگزار شد.

محمدحسن اسدی افزود: این پروژه مشترک با قرارگاه احمد بن موسی (ع) انجام شده و اگرچه برخی بازدیدها بهتر است در روز انجام شود، اما به دلیل کمبود وقت، شبانه برگزار می‌شود.

اسدی با اشاره به اهمیت مشاغل خانگی زودبازده و کارگاه‌های مهارت‌آموزی برای زنان بدسرپرست و بی‌سرپرست، گفت: این طرح در شورای ششم آغاز شد و امروز با اشتغال ۶۰ تا ۷۰ نفر در این کارگاه‌ها به ثمر نشسته است.

وی تأکید کرد: در سالی که به نام سرمایه‌گذاری برای تولید نام‌گذاری شده، این پروژه‌ها از مصادیق بارز تحقق شعار سال هستند و شهرداری متعهد به حمایت از آنهاست.

تقویت دیپلماسی اقتصادی و ارتباطات بین‌المللی شیراز

اسدی از برنامه‌های هفته شیراز خبر داد و گفت: از ۱۵ اردیبهشت، شیراز میزبان ۱۵ سفیر و شهردار از کشورهای مختلف خواهد بود که رویدادی بی‌سابقه در راستای تقویت ارتباطات بین‌المللی این شهر تاریخی است.

وی افزود: در روزهای اول و دوم خردادماه، شیراز به‌عنوان اولین کلانشهر میزبان همایش سرمایه‌گذاری وزارت امور خارجه خواهد بود. این رویداد با اهتمام وزیر امور خارجه، عباس عراقچی، برگزار می‌شود و نشان‌دهنده توجه ویژه به دیپلماسی اقتصادی در استان‌هاست.

شهردار شیراز ابراز امیدواری کرد که این اقدامات به تحول و رونق اقتصادی در کشور، استان فارس و شهر شیراز منجر شود.

اهمیت اشتغال در کاهش آسیب‌های اجتماعی

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز گفت: اشتغال از منظر رهبر انقلاب به دلایل اقتصادی، اجتماعی و امنیتی اهمیت ویژه‌ای دارد. اشتغال پایدار محور رشد اقتصادی، کاهش تورم و ارتقای ارزش پول ملی است و در بعد اجتماعی، بیکاری بستر فساد و اعتیاد را فراهم می‌کند، اما اشتغال، امیدواری و شوق زندگی را به‌ویژه برای جوانان تقویت می‌کند.

 مریم حسینی افزود: دشمن از بیکاری برای ناامید کردن مردم استفاده می‌کند و رهبر انقلاب راهبردهایی مانند حمایت از تولید ملی، افزایش مهارت‌آموزی و رونق کارآفرینی را پیشنهاد داده‌اند که کارآفرینی را به مثابه فعالیتی عبادی می‌دانند.

وی با اشاره به شناسایی نبود اشتغال، به‌ویژه برای زنان سرپرست خانوار، به‌عنوان یکی از عوامل اصلی آسیب‌های اجتماعی، گفت: مصوبه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با رویکرد مشاغل خانگی، شهرداری را ملزم به همکاری با سایر دستگاه‌ها کرد.

گسترش کارگاه‌ها و بازارچه‌ها برای اشتغال پایدار

عضو شورای شهر شیراز افزود: اولین کارگاه طی تفاهم‌نامه‌ای با قرارگاه احمد بن موسی (ع) و سپاه فجر راه‌اندازی شد و سال گذشته این تفاهم‌نامه تمدید شد.

شیراز پیشگام در توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با کارگاه‌های اشتغال‌زایی/اشتغال پایدار برای ۷۰ زن سرپرست خانوار

 وی از برنامه‌ریزی برای تمدید تفاهم‌نامه با سایر دستگاه‌ها در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: امیدواریم قوه قضاییه پای کار بیاید تا الزام اجرایی برای این تفاهم‌نامه‌ها ایجاد شود.

حسینی با اشاره به اینکه دومین کارگاه در حال افتتاح است و دو کارگاه دیگر در حال ساخت هستند، خاطرنشان‌کرد: خانه محله‌ای در محله بیات برای زنان در نظر گرفته شده و خانه محله دیگری در مهدی‌آباد در حال آماده‌سازی است.

 وی از ساخت کارگاه دیگری توسط سپاه با نیاز به ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار خبر داد که در بهار یا تابستان افتتاح خواهد شد.

 حسینی تأکید کرد: برای فروش محصولات زنان، بازارچه‌هایی در ۱۱ منطقه شهرداری جانمایی خواهد شد و جوانان نیز در فرآیند فروش مشارکت خواهند کرد تا چرخه اشتغال کامل شود. این اقدامات به روزهای بهتری برای محرومان منجر خواهد شد.

۷۰ زن سرپرست خانوار در این کارگاه در مشاغل مختلف مشغول به کار می شوند 

فرمانده قرارگاه امنیتی اجتماعی احمد بن موسی (ع) نیز اظهار داشت: اراده‌ای در شهرداری و شورا شکل گرفت که منجر به تصویب قانون، تخصیص اعتبار و تدوین سند رفع محرومیت از محلات محروم شد.

 مجید علیپور، افزود: پروژه‌های بزرگ‌مقیاس مانند تقاطع چندسطحی در مهدی‌آباد و پروژه‌های زودبازده با سه درصد بودجه عمرانی شهرداری، نمونه‌های بی‌سابقه در کشور هستند.

 علیپور گفت: در کوشک میدان، ساختمانی از شهرداری در اختیار قرارگاه قرار گرفت و گروه‌های جهادی برای اشتغال زنان سرپرست خانوار فعال شدند.

 وی ادامه داد: کارگاه فعلی با حمایت قرارگاه محرومیت‌زدایی کوثر سپاه، اعتبارات سپاه فجر، مساعدت کمیسیون محرومیت‌زدایی و موافقت شهردار تکمیل شده و به‌زودی افتتاح می‌شود. حداقل ۷۰ زن سرپرست خانوار در این کارگاه در مشاغل مختلف مشغول به کار خواهند شد و حداقل‌های قانون اداره کار رعایت می‌شود.

 فرمانده قرارگاه امنیتی اجتماعی احمد بن موسی (ع)، از تکمیل کارگاه دیگری در بلوار اتحاد خبر داد و خواستار بازدید شهردار از این پروژه شد و گفت: در فاز اول، یکهزار باب منزل محروم مرمت شد و در فاز دوم که از سال گذشته آغاز شده، هر منزل واجد شرایط با همکاری شهرداری و گروه‌های جهادی مرمت خواهد شد.

علیپور از همکاری شهرداری در تأمین بسته‌های معیشتی، لوازم‌التحریر و سایر اقدامات محرومیت‌زدایی تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد که دعای خیر محرومان بدرقه این تلاش‌ها باشد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز