خبرگزاری کار ایران

استاندار چهارمحال و بختیاری:

توسعه در حوزه کشاورزی و دامپروری به‌صورت دانش‌بنیان باشد

asdasd
کد خبر : ۱۲۸۸۷۴۵

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: ظرفیت‌های خوبی در استان برای تحقق اهداف وزارت جهادکشاورزی و توسعه در این حوزه وجود دارد، توسعه در حوزه کشاورزی و دامپروری به‌صورت دانش‌بنیان باشد.

به گزارش ایلنا، غلامعلی حیدری اظهار کرد: به‌علت کمبود شغل و آمار بالای بیکاری در استان، شاهد مهاجرت جمعیت استان به سمت استان‌های بزرگ هستیم، می توان با ایجاد اشتغال پایدار مهاجرت معکوس را رقم بزنیم.

وی با اشاره به اینکه روستاها قطب تولید محصولات کشاورزی، لبنی و ... هستند، گفت: کاهش جمعیت روستاها، تولید در این حوزه را تحت تاثیر قرار داده است و باید به سمت ایجاد اشتغال پایدار در روستاها با تمرکز کشاورزی و دامپروری حرکت کنیم.


حیدری تاکید کرد: ظرفیت‌های خوبی در چهارمحال و بختیاری برای تحقق اهداف وزارت جهادکشاورزی و توسعه در این حوزه وجود دارد، توسعه در حوزه کشاورزی و دامپروری به‌صورت دانش‌بنیان باشد.


استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه توسعه کشت‌های گلخانه‌ای در استان باید مورد توجه متولیان قرار بگیرد، عنوان کرد: توسعه کشت گلخانه‌ای به مدیریت بهتر آب و افزایش بهره‌وری و تولید کمک می کند، برخی استان‌ها برای توسعه طرح‌های کشاورزی اشباع شده‌اند، اما در این استان ظرفیت‌های خوبی وجود دارد.


وی بیان کرد: می توان با استفاده از ظرفیت تهاتر نفت، پروژه‌های نیمه‌تمام در حوزه آبرسانی به طرح‌های کشاورزی و احیای دشت‌های چهارمحال و بختیاری را به اتمام رساند.


استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به آسیب‌های سیل به قنوات، بندها و کانال‌های کشاورزی در استان، یادآور شد: باید لایروبی قنوات و کانال‌های کشاورزی در دستور کار قرار بگیرد تا بهره‌برداران در این حوزه دچار مشکل نشوند، همچنین ۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان در سیل اخیر دچار آسیب شد.


وی تصریح کرد: توسعه سردخانه‌ها برای نگهداری محصولات کشاورزی مازاد در چهارمحال و بختیاری از ضرورت‌ها به‌شمار می رود و می توان در این حوزه سرمایه‌گذار جذب کرد.


حیدری ادامه داد: یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی در چهارمحال و بختیاری گاهی زمان‌بر می شود و این مسئله موجب ضرر به کشاورزان شده است و باید متولیان به تعهدات خود عمل کنند.


استاندار چهارمحال و بختیاری در پایان گفت: باتوجه به شرایط جغرافیایی استان، آبخیزداری و آبخوان‌داری در استان بسیار حائز اهمیت است، باید پیگیری لازم برای اجرای این طرح‌ها در استان انجام شود تا در سیلاب دچار خسارت نشویم.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز