تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی سیرجان در ماه رمضان

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان ، از تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در ماه رمضان خبر داد.
به گزارش ایلنا،علیرضا زینلی پور اظهار داشت: در ایام ماه رمضان و با هدف اطمینان از سلامت فرآوردههای خام دامی عرضه شده به شهروندان، نظارت بهداشتی دامپزشکی بر واحدهای تولید، توزیع، فراوری و عرضه فراوردههای خام دامی تشدید مییابد.
وی در خصوص نحوه اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت دامپزشکی ویژه ماه رمضان تصریح کرد: کارشناسان دامپزشکی شهرستان سیرجان در ماه رمضان در قالب ۲ اکیپ ثابت و ۳ اکیپ سیار بازرسی و نظارت، سازماندهی شده و در دو شیفت کاری صبح و عصر با حضور و گشت زنی منظم در سطح شهرستان اقدام به بازدید از مراکز تحت پوشش این اداره میکنند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سیرجان گفت: کارشناسان دامپزشکی شهرستان با بررسی شرایط تولید، فرآوری و عرضهی فراوردههای خام دامی موارد تخلف را ثبت، رفع و پیگیری میکنند تا از این طریق ضریب اطیمنان سلامت فرآوردههای خام دامی عرضه شده جهت مصرف شهروندان به حداکثر برسد.
زینلی پور در پایان از شهروندان خواست تا در هنگام خرید فرآوردههای خام دامی به لیبل درج شده بر روی لاشه یا بسته بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول، کد بهداشتی بهره بردای دامپزشکی میباشد توجه کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی از طریق شماره تلفن ۴۲۲۰۵۰۳۶ مراتب را به اطلاع کارشناسان دامپزشکی برسانند.