خبرگزاری کار ایران

رئیس شورای پنجم شهر تهران:

دو پلاک ثبتی مربوط به قانون حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها بررسی شد

asdasd
کد خبر : ۵۵۳۱۱۵

رئیس شورای پنجم شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: موضوع بررسی دو پلاک‌ ثبتی باتوجه نظر و حکم کمیسیون ماده 7 آیین‌نامه اجرایی ماده یک قانون اصلاح لایحه قانونی «حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها» در صحن علنی برای اولین بار قرائت و بررسی شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، در پایان هجدهمین جلسه شورای شهر محسن هاشمی (رئیس شورای شهر تهران) در جمع خبرنگاران به تشریح جزئیات این جلسه پرداخت.

در این جلسه برای اولین بار موضوع بررسی دو پلاک‌ ثبتی با توجه نظر و حکم کمیسیون ماده 7 آیین نامه اجرایی ماده یک قانون اصلاح لایحه قانونی «حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها» در صحن علنی قرائت و بررسی شد.

رئیس شورای شهر با اشاره به بررسی پلاک ثبتی ۳۱۵/۲/۲ در صحن شورا اذعان کرد: براساس قانون اعضا باید به حکم صادر شده رای دهند و یا حکم را تایید و یا آن را رد می‌کنند اما امروز روی این مساله بحث شد که آیا می‌توان بندی را اضافه کرد یا خیر؟

او ادامه داد: آنچه امروز اهمیت دارد و جدید است؛  اینکه این پرونده‌ها هرگز در گذشته در صحن علنی مطرح نمی‌شد و امروز اولین پرونده مربوط به حکم کمیسیون ماده هفت در مورد باغات بررسی شد. در همین راستا بحث‌های بسیار مبسوطی در این زمینه صورت گرفت و حکم کمیسیون باغات برای حداکثر جریمه به اتفاق اکثریت آرا در صحن شورا به تصویب رسید.

هاشمی درباره ویژگی‌های این پلاک ثبتی گفت: این ملک با 47 هزار متر مربع مساحت در منطقه ۵ واقع و در سال 92 پروانه ساخت آن صادر شده است درحالیکه بیش از 472 اصله درخت با قطر بیش از 60 سانت در آن وجود داشته است.

بدون حکم کمیسیون باغات اصلا نباید پروانه ساخت صادر می‌شد

او ادامه داد: حال که ملک ساخته شده است. مالکان این بنا به دنبال گواهی پایان ساخت بودند که متوجه شدند ملک مصوبه کمسیون ماده باغات را ندارد و تازه آن را به کمیسیون بردند. این یک نمونه بارز از روشی است که منجر به تخریب باغات تهران شده است. این تخلف ویژه در شهرداری منطقه 5 است، چراکه بدون حکم کمیسیون باغات اصلا نباید پروانه ساخت صادر می‌شده است. حال برای پایان کار به این کمسیون ارسال شده و آنها هم می‌خواستند با جریمه موضوع را حل کنند و نتیجه به اینجا آمده است.

رئیس شورای شهر با تاکید بر اینکه از این جور باغات در تهران زیاد است، افزود: این ملک به تعاونی وابسته به شهرداری فروخته شده است لذا تسهیلاتی برای آن درنظر گرفته شده است. البته براساس جریمه منظور شده باید به بیش از دو میلیارد و نیم پرداخت کرده و همان تعداد درخت نیز بکارند. در ضمن براساس ماده ۴ و ۷ باید مسببان امر به دادگاه معرفی شوند یعنی قانونگذار هر کاری می‌توانسته انجام داده است.

او درباره تخلف شهردار منطقه نیز گفت: اعضای شورا تصمیم گرفتند در هیئت رییسه از طریق معاونت نظارت تخلف کارکنان شهرداری پیگیری شود و اینکه چگونه می‌توان آن را به بندهای حکم ماده ۷ اضافه کنیم.

هر مقداری از خط 7 مترو امن شود؛ راه‌اندازی می‌شود

هاشمی در انتها با اشاره به تعطیلی خط ۷ مترو نیز گفت: به گفته شهردار سیصد میلیارد تومان برای راه‌اندازی خط اختصاص داده شده تا هرچه زودتر راه بیفتد. هر مقداری از خط امن شد راه‌اندازی خواهد شد. در ۲۲ کیلومتر خط هیچگونه هواسازی و هواکش وجود ندارد لذا ناامنی آن جدی بود. هر مقدار امن شود راه‌اندازی خواهد شد.ب ودجه نیز موجود است.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز