چاقی کودکان و جوانان معضل امروز جامعه است
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: از 7ریسک فاکتور بیماری های غیرواگیر 5 ریسک فاکتور مربوط به تغذیه است.
به گزارش ایلنا، زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در نشست معاونان بهداشت گفت: مصرف زیاد نمک، قند، چربی و مصرف کم سبزی و میوه ۵ ریسک فاکتور تغذیهای هستند که در شیوع بیماریهای غیرواگیر نقش دارند.
وی افزود: ۱۹ درصد سرطانهای دستگاه گوارش به دلیل کم خوردن سبزی و میوه است. ۸۰ درصد مردم جهان میوه و سبزی کم میخورند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت بیان کرد: طی بررسیها در سال ۲۰۱۰ عوامل خطر تغذیهای بیشترین میزان مرگ در دنیا را موجب شده است.
دکتر عبداللهی اظهار داشت: اضافه وزن و چاقی در گروههای سنی مختلف به ویژه در کودکان ۱۵ تا ۲۳ ماهه و جوانان ۲۵ تا ۳۴ ساله معضل امروز جامعه ماست.
وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص مداخلات تغذیهای جامعه محور وزارت بهداشت برای کم کردن این عوامل خطر در صنایع غذایی همچون انواع روغنها، نان، آبمیوهها و نوشابهها توضیح داد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اجرای بسیج ملی کاهش مصرف نمک، قند و چربی را به عنوان یکی از برنامههای طرح تحول سلامت اعلام کرد.
وی اجرای برنامههای پیشگیری از دیابت، چربی خون و فشار خون را در قالب برنامه NCD یکی از برنامههای محوری دفتر بهبود تغذیه جامعه دانست.