خبرگزاری کار ایران

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیرتاکید کرد:

تسریع در صدور مجوز فعالیت تشکل‌های دانشجویی

asdasd
کد خبر : ۱۴۱۱۲۹۳

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص مجوز فعالیت‌های دانشجویی گفت: ما باید این مجوزها را دسته‌بندی کنیم چرا که یک سری مجوزها را می‌شود تفویض اختیار کرد تا به کمیسیون‌ها یا غیره نرود. تا کارها سریع‌تر انجام شود. ضمن اینکه درخواست بررسی و صدور مجوز این فعالیت‌ها نیز باید طی زمانبندی مشخص صورت بگیرد.

به گزارش ایلنا از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علیرضا رهایی در نشست دبیران تشکل‌های دانشجویی با تاکید بر اینکه دانشجویان این دانشگاه از پختگی کافی برخوردار هستند، گفت: دوره کرونا یک رکودی در همه بخشهای دانشگاه ایجاد کرد که این رکود ناراحت کننده بود باید همه دانشجویان تلاش کنند تا مجددا شادابی و نشاط به محیط دانشگاه برگردد. 

وی در ادامه تصریح کرد: فعالیت‌های تمامی تشکل‌ها و فعالین دانشجویی اعم از شوراهای صنفی، همیاران سلامت، انجمن‌های اسلامی، تشکل بسیج، کانون ها، فعالیت‌های هنری و غیره به نوبه خود اهمیت زیادی دارد و اینگونه نیست فعالیت برخی حوزه‌های دانشجویی برای دانشگاه اولویت بیشتری داشته باشد. چرا که اعتقاد من بر این اصل است که تمامی فعالیت‌های دانشجویی مکمل یکدیگر هستند ما باید بتوانیم یک انگیزه و امید بین دانشجویان ایجاد کنیم که بخشی از آن نیاز به ایجاد تنوع در فعالیت‌های دانشجویی دارد. 

رهایی به نیازهای مالی تشکل‌ها و فعالین دانشجویی اشاره کرد و تاکید کرد: مسائل مالی این نوع فعالیت‌ها را می‌توان دو دسته کرد که برخی از این مسائل پرهزینه است. برخی اینگونه نیست. اما برخی پروژه‌ها نظیر اردوها هزینه سنگینی دارد که تامین آن سخت است. اما تلاش می‌کنیم فعالیت‌های دانشجویی در اوج قراز بگیرد و پس رفت نکند. 

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآو شد: باید احترام متقابل بین استاد و دانشجو برقرار باشد و یک نقش پدرانه بین آن‌ها شکل بگیرد و به یکدیگر کمک کنند. 

وی با بیان اینکه جایگاه علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باید حفظ شود، اظهار کرد: ما نیز کمک می‌کنیم ارتقا علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر حفظ شود. 

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: دهه ۹۰ کار فوق العاده‌ای در کشور پیش آمد بر این اساس افراد تمامی نیازهای کشور را بررسی کردند و این نیازها ۴۳ طرح کلان ملی بود که ۱۲۰ میلیارد تومان در دهه ۹۰ درآمد داشتند. آن زمان سهم دانشگاه‌های کشور از این طرح‌ها بین صفر تا ۵ طرح بود. این در حالی است که دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۱۶ طرح کلان ملی داشت. 

این مقام مسئول تاکید کرد: باید مکان‌هایی برای حضور و استراحت دختران دانشجو ساخته شود که اولین آن ساختمان ابوریحان دانشگاه است که برای این منظور اختصاص داده شده است. 

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیرادامه داد: ما مشکلاتی در خصوص جذب هیات علمی در دانشگاه داریم در واقع ما تا سال ۹۳ تعداد ۵۲۰ هیات علمی داشتیم امروزه با گذشت ۱۰ سال باید به عدد ۶۰۰ می‌رسیدیم اما ۴۳۰ هیات علمی داریم و حتی صد نفر نیز کمتر شده است. اما تلاش گسترده می‌کنیم با جذب اساتید جدید این مشکلات را کمتر کنیم. 

رهایی در خصوص توسعه مسجد دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز گفت: ما در فاصله سال‌های ۸۴jتا ۹۳ سه مرحله این توسعه را انجام دادیم با این وجود توسعه مجدد مسجد دانشگاه قابل انجام است. 

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص افزایش شهریه‌های دانشگاه‌ها گفت: از دیدگاه‌های بنده افزایش شهریه راهکار حل مشکلات ما نیست باید به سمت همکاری‌های کلان با صنعت حرکت کنیم. این مسیر شروع و مواردی از این همکاری‌ها مشخص شده است.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز