نشست انجمن دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری با وزیر میراثفرهنگی برگزار شد/ گردشگری ایران در مسیر نوسازی ساختار و تقویت دیپلماسی سفر

نشست تخصصی انجمن دفاتر خدمات مسافرتی با وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با هدف بررسی چالشها، ظرفیتها و راهکارهای توسعه صنعت گردشگری کشور برگزار شد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی وزارت میراثفرهنگی، در نشستی که با حضور سیدرضا صالحیامیری، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و فعالان بخش خصوصی گردشگری در سالن فجر این وزارتخانه برگزار شد، مجموعهای از دغدغهها و مطالبات صنفی با محوریت توسعه گردشگری، تسهیل ورود گردشگران خارجی و ارتقای جایگاه ایران در عرصه بینالمللی مطرح شد.
توسعه مشارکتهای بینالمللی و شکلگیری برند گردشگری سلامت
انوشیروان محسنیبندپی، معاون گردشگری کشور، با اشاره به ضرورت حضور مؤثر ایران در رویدادهای جهانی گردشگری، اظهار کرد: رویکرد وزارتخانه آن است که با مشارکت فعال در تمامی محافل بینالمللی، نقش ایران در معادلات گردشگری جهانی تقویت شود.
وی از سفر قریبالوقوع گروهی از تورگردانان ترکیهای به ایران خبر داد و آن را در راستای گسترش تعاملات دوجانبه مهم ارزیابی کرد.
محسنیبندپی همچنین با اشاره به تشکیل سه نشست تخصصی پیرامون گردشگری سلامت، از راهاندازی سامانهای جامع و طراحی پلتفرمی برای تعریف برند ملی گردشگری سلامت و استانداردسازی خدمات در این حوزه خبر داد.
دغدغهمندی صنف دفاتر خدمات مسافرتی برای آینده گردشگری ایران
حرمتالله رفیعی، رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی، با تأکید بر نقش راهبردی دفاتر گردشگری در پویایی این صنعت، گفت: افزایش ورود گردشگران خارجی و تقویت گردشگری داخلی، دغدغه مشترک بخش خصوصی و دولت است.
وی ضرورت تمرکز بر احداث هتلهای دو و سهستاره را یادآور شد و افزود: مردم باید بتوانند با هزینه معقول از خدمات اقامتی با کیفیت بهرهمند شوند.
رفیعی همچنین بر لزوم انحصار سیاستگذاری گردشگری سلامت در وزارت میراثفرهنگی شد.
وی به حضور ۱۴۵ تورگردان از ۳۳ کشور در ایران نیز اشاره کرد و آن را گامی مهم در مقابله با پروژه ایرانهراسی ارزیابی کرد.
چالشهای ساختاری و انتظارات بخش خصوصی از دولت
اکبر غمخوار، عضو هیئتمدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی، با اشاره به وضعیت دشوار دفاتر در سالهای اخیر خواستار ارائه برنامههای حمایتی شد.
مروری بر مسائل استانها؛ از زیرساخت تا مدیریت استانی
نمایندگان استانهای مختلف نیز در این نشست با ارائه گزارشهایی از وضعیت گردشگری در مناطق خود، بر لزوم توجه بیشتر به مسائل بومی تأکید کردند.