خبرگزاری کار ایران

سردار کارگر:

هرچه برای مهارت‌آموزی هزینه کنیم، سرمایه‌گذاری کرده‌ایم

هرچه برای مهارت‌آموزی هزینه کنیم، سرمایه‌گذاری کرده‌ایم
کد خبر : ۱۶۳۴۳۷۵

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت گفت: نیرو‌های ماهر سرمایه واقعی هر سازمان‌اند و باید به آن‌ها بها داد؛ هر چقدر برای مهارت‌آموزی هزینه کنیم، در واقع سرمایه‌گذاری کرده‌ایم.

به گزارش ایلنا، نخستین همایش سراسری مسئولان طرح، برنامه و بودجه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، امروز (سه‌شنبه) به میزبانی استان همدان برگزار شد.

سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، در این همایش که به‌صورت وبیناری (ارتباط زنده) با تهران برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و تسلیت حادثه تلخ بندر شهید رجایی، با بیان اینکه، امیدوارم با مدیریت بهتر، دیگر شاهد چنین وقایعی نباشیم، اظهار داشت: برگزاری همایش سراسری مسئولان طرح، برنامه و بودجه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت در استان همدان، با توجه به آماده‌سازی‌های کامل این استان، گامی مهم در راستای ارتقاء فعالیت‌های بنیاد است. 

سردار کارگر با اشاره به سند راهبردی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت گفت: تمامی برنامه‌های بنیاد باید بر پایه سند راهبردی طراحی و اجرا شوند؛ اگر سازمانی افق و چشم‌انداز در امور مربوطه نداشته باشد، به روزمرگی می‌افتد و این، مرگ تدریجی سازمان است.

وی با بیان اینکه، سازمان پویا اهداف مشخص دارد و برای رسیدن به آنها نیاز به معماری، مهندسی و راهبرد است، تاکید کرد: قبل از تصویب و ابلاغ برنامه‌ها، مشورت و ارائه پیشنهاد آزاد است؛ اما پس از ابلاغ، همه باید موظف به اجرای دقیق آن باشند؛ مانند قوانین راهنمایی و رانندگی، که اگر رعایت نشوند، منجر به تصادف و بحران می‌شود.

سردار کارگر تصریح کرد: نگاه ما باید آینده‌نگار باشد؛ آینده‌نگری یعنی شناخت تحولات پیش‌رو و آینده‌نگاری یعنی طراحی سازمان به‌گونه‌ای که با آینده هماهنگ باشد؛ اگر در برابر تحولات فناوری عقب بمانیم، این عقب‌ماندگی به‌شدت تصاعدی خواهد بود؛ یک روز عقب‌ماندگی می‌تواند معادل یک ماه یا بیشتر در تأثیر باشد.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با اشاره به اهمیت فناوری‌های نوین، مخاطب‌شناسی و به‌روزرسانی فعالیت‌ها خاطرنشان کرد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت باید دفاع مقدس را برای نسل جوان و نوجوان به شکلی عرضه کند که برای آنها قابل درک، جذاب و کاربردی باشد.

سردار کارگر تاکید کرد: ما با نسلی روبه‌رو هستیم که سطح سواد فناوری‌اش از معلمان و حتی اساتید فراتر رفته است؛ پس نیاز به آموزش و مهارت‌افزایی در حوزه فناوری برای همگان امری اجتناب‌ناپذیر است.

وی با بیان اینکه همه باید آموزش‌های مهارتی ببینند، افزود: نیرو‌های ماهر سرمایه واقعی هر سازمان‌اند و باید به آنها بها داد؛ هر چقدر برای مهارت‌آموزی هزینه کنیم، در واقع سرمایه‌گذاری کرده‌ایم.

سردار کارگر همچنین بر اهمیت مهارت‌آموزی در کنار سواد تأکید کرد و گفت: در برنامه‌ریزی‌ها باید مسئله‌محور عمل کرد و به مسائل پاسخ داد؛ هر برنامه‌ای باید بتواند گره‌ای از مشکلات موجود را بگشاید.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت موزه دفاع مقدس و مقاومت همدان تصریح کرد: این موزه به بهره‌برداری کامل رسیده و اکنون باید بر نگهداری و به‌روزرسانی آن تمرکز کنیم؛ توسعه صرفاً به معنای گسترش کمی نیست، بلکه باید به روز باشیم. 

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت در پایان ضمن تأکید بر استفاده از ظرفیت‌های بومی استان‌ها، متذکر شد: ما به دنبال مشارکت همه‌جانبه دستگاه‌های دولتی و غیردولتی در نشر فرهنگ دفاع مقدس هستیم و در ترویج فرهنگ دفاع مقدس، محدودیتی برای مشارکت وجود ندارد؛ چه از سازمان‌های دولتی، چه از شهرداری‌ها و نهاد‌های مردمی؛ در این مسیر باید مشارکت حداکثری و نگاه حل مسئله‌محور را در برنامه‌ها نهادینه کنیم.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز