ناظر دائمی در سلف سرویس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان باید مستقر باشد

معاون دادستان زاهدان در امور حقوق عامه با بیان اینکه دستورالعمل پیگیری حقوق عامه در حوزه دانشجوئی امسال اجرا میشود، گفت: در پی مسمومیت تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ضروری است که ناظر دائمی از حوزه بهداشت در سلف سرویس این دانشگاه حضور داشته باشد.
به گزارش ایلنا، ابوالفضل احمدزاده روز دوشنبه در دیدار با تعدادی از نمایندگان دانشجویان، اعضای شورای صنفی و بسیج دانشجویی با اشاره به اینکه بیان مطالبات باید با واقع بینی و انصاف همراه باشد تصریح کرد: حق دانشجو برخورداری از شرایط رفاهی مناسب است و در کنار هر حقی تکلیفی نیز تعریف میشود.
وی بیان کرد: اینکه در هر مرحله از پخت یا توزیع غذا قصوری اتفاق افتاده باشد دور از ذهن نیست اما عدم تکرار چنین مواردی بسته به نظارت و توجه معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
معاون دادستان زاهدان در امور حقوق عامه در خصوص تامین سه تانکر سه هزار لیتری از طریق سیستم قضایی قول مساعد داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان نیز گفت: برای حمایت و پشتیبانی از دانشجویان از همه اولاتر هستم و پای کار مطالبات دانشجویانمان ایستادهایم.
محمد حسن محمدی افزود: از هر آنچه در توان ما و در چارچوب بودجهای حوزه دانشجوئی و در اختیار دانشگاه باشد برای بهبود شرایط رفاهی دانشجویان استفاده میکنیم.
وی تصریح کرد: اولین بازدید من از محیط خوابگاهی دانشجویان بود و معاون دانشجوئی و فرهنگی وزیر را نیز با شرایط زندگی دانشجوئی و خوابگاهی در این دانشگاه آشنا کردیم و خوشبختانه هم اکنون در مسیر افزایش حمایتهای وزارتی از مطالبات دانشگاه برای بهبود شرایط در این زمینه هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اتفاق تلخ بروز مسمومیت حدود ۱۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه در چند روز اخیر گفت: پیشگیری از تکرار مجدد چنین رخدادهایی در دانشگاه مورد تاکید است و در این زمینه تمام پیشبینیهای لازم توسط معاون دانشجوئی و امور فرهنگی در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر همین غذای در حال توزیع سلف سرویس دانشگاه مورد استفاده من و سایر کارکنان این دانشگاه است تاکید کرد: بهبود سطح کیفی غذا لازم است و در این باره معاون فرهنگی پیگیری لازم را انجام دهد.
معاون دانشجوئی و امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این جلسه گفت: علاوه بر حضور مستمر کارشناسان تغذیه و بهداشتی در آشپزخانه و سلف سرویس، در حال حاضر سه دانشجو به نمایندگی از دانشجویان، بر مراحل مختلف فعالیت آشپزخانه نظارت دارند که این تعداد را با نظر شورای صنفی دانشجویان به ۶ نفر افزایش و ترجیح میدهیم این دانشجویان از رشتههای تغذیه و بهداشت محیط باشند.
محمدهادی عباسی در پاسخ به صحبت یکی از دانشجویان در خصوص توزیع برخی مواد غذایی بی کیفیت با تاکید بر اینکه پیمانکار اجازه توزیع ماده غذایی تاریخ گذشته را ندارد ادامه داد: در صورتیکه ماده غذایی تاریخ منقضی از تمام فیلترهای بازدیدی عبور کرد و توزیع شد با شرکت پیمانکار برخورد خواهد شد.
وی تصریح کرد: همه ما تمام تلاش خود را با وجود چالشها و کمبودها به کار بسته ایم و در خصوص این اتفاق با تمام دانشجویان دچار بیماری همدردی میکنیم.