خبرگزاری کار ایران

مقلوبه پلو با مرغ و بادمجان

asdasd
کد خبر : ۱۲۴۱۲۸۶

مقلوبه مرغ، یکی از انواع غذاهای لبنانی می باشد که می توانید با مرغ و یا گوشت قرمز طبخ و آماده کنید.

به گزارش ایلنا، مقلوبه مرغ، یکی از انواع غذاهای لبنانی می باشد که می توانید با مرغ و یا گوشت قرمز طبخ و آماده کنید.

این غذای عربی خوشمزه و پرطرفدار را می توانید خیلی سریع و راحت در منزل آماده و سرو کنید. روش طبخ مقلوبه مرغ بسیار راحت بوده و می توانید با توجه به این رسپی، یک غذای جدید و بین‌ المللی را در منزل طبخ کنید.

مقلوبه پلو با مرغ و بادمجان

طعم و عطر این غذا بسیار لذیذ و متفاوت بوده و استفاده از زعفران و هر طعم آن را لذیذتر خواهد کرد. مواد اصلی در طبخ مقلوبه مرغ شامل برنج، مرغ، بادمجان و سیب زمینی بوده که می توانید سس آن را نیز خیلی راحت آماده کرده و طعم آن را متفاوت کنید.

این غذا نیز برای مهمانی ها و دورهمی های دوستانه یک گزینه عالی و خیلی خوب بوده و می توانید یک غذای خوشمزه و جدید را آماده کنید.

از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می توان به مچبوس مرغ، باچانگای گوشت، دمی لخلاخ، پلو مرغ و قارچ، دونر مرغ، پنینی مرغ، شامی پلو و… اشاره کرد.

مقلوبه پلو با مرغ و بادمجان

مواد لازم

  • برنج: ۲ پیمانه

  • سینه مرغ: ۱ عدد

  • بادمجان: ۱ عدد

  • سیب زمینی: ۱ عدد

  • پیاز: ۱ عدد

  • سیر: ۲ حبه

  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

  • فلفل دلمه ای خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

  • هل ساییده: ۱ قاشق چایخوری

  • زعفران ساییده: ۱ قاشق چایخوری

  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مقلوبه پلو با مرغ و بادمجان

مراحل

  • ابتدا برنج را شسته و با ۳ پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید.

  • سینه مرغ را شسته و ۲ تکه برش دهید.

  • پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.

  • سپس سیر رنده شده و ادویه ها را اضافه و تفت دهید.

  • سینه مرغ را نیز به مواد اضافه و دو طرف آن را تفت دهید.

  • سپس مرغ ها را از ماهی تابه خارج و در بشقاب بگذارید.

  • رب گوجه فرنگی را در ماهی تابه ریخته و کمی تفت دهید.

  • سپس کمی آب اضافه و سس غلیظ غذا را آماده و حرارت را خاموش کنید.

  • بادمجان و سیب زمینی را حلقه ای خرد کنید.

  • زعفران را در یک استکان ریخته و یک تکه یخ بریزید تا رنگ پس بدهد.

  • سپس هل را به آب زعفران اضافه کنید.

  • برنج را به صورت آبکش آماده کنید.

  • مایه زعفران را به مرغ ها بمالید و طعم دار کنید.

  • در یک قابلمه کمی روغن ریخته و مرغ ها را در قابلمه بچینید.

  • سپس بادمجان، سیب زمینی و فلفل دلمه ای خرد شده را بر روی مرغ ها بچینید.

  • سس آماده شده را نیز بر روی مواد بریزید.

  • در آخر برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته و ۴۵ دقیقه بر روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد.

منبع: غذالند

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز