خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای گیلان؛

روابط عمومی ها باید از نظر نیروی انسانی و امکانات تقویت شوند

asdasd
کد خبر : ۱۷۶۹۴۴

باید تعامل مدیران عامل شرکت های تابعه و وابسته ی وزارت نیرو در استان با مجمع نمایندگان بیش از گذشته شود.

مهم ترین رویکردها و مشکلات حوزه ی آب و برق گیلان در نشست شورای هماهنگی مدیران صنعت آب و برق این استان بررسی شد.
به گزارش ایلنا از رشت؛ در این نشست که در شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان برگزار شد، مدیران عامل شرکت های برق منطقه ای، توزیع برق، آب و فاضلاب روستایی، آب منطقه ای، آبیاری و زهکشی و جانشین مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری گیلان حضور داشتند.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای گیلان به عنوان رئیس این جلسه به چالش های پیش روی اجرای پروژه های صنعت آب و برق اشاره کرد و گفت: رفع این مشکلات نیازمند حمایت بیشتر مسوولان استانی و به ویژه نمایندگان مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی است.
کریم آزادگان افزود: باید تعامل مدیران عامل شرکت های تابعه و وابسته ی وزارت نیرو در استان با مجمع نمایندگان بیش از گذشته شود.
وی، با تاکید بر اینکه مدیران شرکت های آب و برق به طور مستمر اطلاع رسانی مناسبی به مسوولان استانی و مجمع نمایندگان درخصوص اجرای پروژه های خود داشته باشند، تصریح کرد: بازید از پروژه ها توسط نمایندگان مجلس باید در دستور کار مدیران عامل شرکت های آب و برق قرار گیرد.
آزادگان، در بخش دیگری از سخنانش به تاکید وزیر نیرو در بخش عملکرد روابط عمومی شرکت های تابعه و وابسته ی این وزارت خانه اشاره و خاطرنشان کرد: بدنه ی روابط عمومی ها از نظر نیروی انسانی و امکانات باید به خوبی تقویت شود تا شاهد تحول مناسبی در این بخش باشیم.
وی، به بیان نقش روابط عمومی شرکت های آب و برق در فرهنگ سازی مصرف حامل های انرژی در جامعه پرداخت و گفت: مدیران عامل شرکت ها باید به توانمند شدن روابط عمومی ها کمک کنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان نیز در سخنانی با تاکید بر برگزاری مداوم جلسات مدیران عامل های شرکت های تابعه و وابسته ی وزارت نیرو در استان، گفت: بی شک با توجه به شرایط آب و هوایی در سال ۹۳، در بحثتامین آب شرب با مشکلات عدیده ای مواجه ایم.
محمدعلی فرّامینی اظهارداشت: چاه ها و چشمه ها دو منبع مهم تامین آب شرب روستاییان گیلان هستند که با توجه به کاهش بارش برف و باران در سال های اخیر، شاهد کاهش سطح آب این منابع هستیم.
وی ادامه داد: حدود ۴۰ درصد از آب آشامیدنی روستاییان استان از طریق چشمه ها تامین می شود که کاهش نزولات جوی و افزایش تقاضای آب شرب ما را در تامین آب شرب روستاها با چالش روبرو کرده است.
وی، با بیان اینکه شبکه های آبرسانی موجود پاسخگوی نیاز آب شرب روستاییان نیست، گفت: با تغییر سطح و سبک زندگی در روستاها، نیاز آنان به امکانات زیرساختی از جمله آب آشامیدنی تغییر و بلکه افزایش یافته در حالیکه شبکه های آبرسانی علاوه بر فرسوده و مستهلک بودن، نمی تواند این افزایش نیاز را تامین کند.
فرّ امینی خاطرنشان کرد: هم اکنون بحثتامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی در سطح روستاها به یکی از مهم ترین مسائل در بدنه ی دولت و نمایندگان مجلس تبدیل شده و باید برنامه هایی برای تامین نیاز روزافزون روستاییان به آب شرب تدوین و اجرایی شود.
وی، رفع مشکلات آب آشامیدنی روستاییان را در گرو تخصیص اعتبارات مناسب دانست و گفت: در صورتی که اختصاص اعتبارات به شرکت های آب و فاضلاب متناسب با نیاز آن ها نباشد، شاهد بروز مشکلات بیشتری در تامین و تقویت آب شرب روستاییان خواهیم بود.
بنابراین گزارش؛ در این جلسه هریک از مدیران شرکت های توزیع برق، آب منطقه ای، آبیاری و زهکشی و جانشین آب و فاضلاب شهری گیلان به بیان مسائل و مشکلات حوزه ی کاری خود پرداختند.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز