خبرگزاری کار ایران

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد:

شناسایی مزیتی رسته‌های شغلی استان های کشور تا پایان سال

asdasd
کد خبر : ۴۱۵۵۶۴

وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی گفت : مطالعات شناسایی مزیتی رسته های شغلی استان های کشور تا پایان سال جاری به اتمام می رسد.

به گزارش ایلنا، علی ربیعی عصر جمعه در مراسم انعقاد تفاهم نامه توسعه اشتغال پایدار در حوزه ای سی تی و ای تی مازندران افزود: مطالعات و شناسایی مزیت کامل رسته های شغلی استان های کشور برای توسعه خدمات آموزش عالی و مهارت های فنی و حرفه ای از سال 93 آغاز شد و تا کنون رصد مزیت شغلی هفت استان به پایان رسیده است.

وی ادامه داد : باید از توسعه مشاغل خانگی به سمت توسعه مشاغل خرد حرکت کنیم و در ادامه به مشاغل صنایع کوچک ، میانی و در نهایت به بنگاههای بزرگ برسیم.

ربیعی گفت : با این برنامه ریزی باید وارد بازارهای جهانی شویم و با تحقق ایده تولید محلی برای بازار جهانی می توانیم سالانه 800 هزار یا بیشتر شغل ایجاد کنیم .

وی به نمونه هایی از شناسایی و رصد مزیت شغلی استان ها از جمله زعفران در مشهد ، کیف و کفش در تبریز و آی سی تی در کردستان و مازندران اشاره کرد و افزود : تثبیت شغل ،اشتغال از طریق سرمایه گذاری و تولید بزرگ و توجه به شغل های خرد بر اساس مزیت های استان در حال انجام است.

وزیر تعاون با بیان اینکه دولت یازدهم درصدد است تا امسال رشد اقتصادی بالا پنج درصد را محقق کند ، گفت: سهم نفت را باید در اشتغال کم کنیم.

وی ایجاد اشتغال از طریق طرح توسعه کسب و کار و اشتغال ( تکاپو ) را در سال های اول سرمایه گذاری گران قیمت دانست و در عین حال گفت : با تکمیل طرح رصد و شناسایی مزیت های شغلی به طور یقین در حل دغدغه بیکاری و پایین بودن درآمد خانواده ها به موفقیت های خوبی خواهیم رسید.

ربیعی امنیت اقتصادی ، کنترل نرخ تورم و پیش بینی پذیری نرخ ارز را از برنامه های جدی دولت یازدهم برشمرد و افزود : مطالعات اصلی ما در ایجاد اشتغال حوزه آی سی تی 700 هزار شغل است که از سال 94 آغاز شده است.

وی با اظهار اینکه کار با شرکای اجتماعی و شرکت های خصوصی را جدی گرفته ایم ، افزود : مسیری که کار با مردم صورت بگیرد کار موفقیت را تضمین می کند.

ربیعی بخش های خدمات ، آی سی تی و گردشگری را از مزیت های شغلی استان های شمالی دانست و گفت : مزیت آی سی تی استان مازندران در ایجاد اشغال فارغ التحصیلان باید استفاده شود.

وی با تکید بر این که مازندران باید از حالت مسافر پیذری به گردشگرپذیری تغییر کند ، افزود : این که سالانه بیش از 20 میلیون گردشگر وارد این استان شود ، باید مصرف خدمات دیجیتالی آنان را مهیا و از این طریق ایجاد اشتغال و درآمد کرد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز