خبرگزاری کار ایران

امضای تفاهم‌نامه همکاری سه جانبه میان شستا، صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان سرمایه‌گذاری ایران

امضای تفاهم‌نامه همکاری سه جانبه میان شستا، صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان سرمایه‌گذاری ایران
کد خبر : ۱۶۳۷۷۰۹

تفاهم‌نامه همکاری سه جانبه میان شستا، صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان سرمایه‌گذاری ایران با حضور روسای آن‌ها امضا شد.

به گزارش ایلنا، تفاهم‌نامه همکاری و برنامه اقدام مشترک سه جانبه‌ شستا، صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران با حضور میثم سعیدی، مدیرعامل شستا، حجت‌الله میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، ابوالفضل کوده‌ئی، رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و علی حسین شهریور، دستیار وزیر کار در اموربین‌الملل امضا شد.

هدف اصلی این سند همکاری، ایجاد چارچوبی مشترک برای هم‌افزایی توانمندی‌های سه دستگاه در راستای توسعه سرمایه‌گذاری خارجی، تسهیل انتقال فناوری‌های نوین و بهبود روش‌های تامین مالی تولید جهت افزایش مقیاس و تنوع محصولات عنوان شده است. بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی، عملی، اقتصادی، پژوهشی و بازاریابی طرفین نیز از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه برشمرده شده که در نهایت به افزایش قدرت سرمایه‌گذاری صندوق‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه مرتبط منجر خواهد شد.

موضوع این تفاهم‌نامه بر همکاری و هم‌افزایی برای افزایش فرصت‌های سرمایه‌پذیری و سرمایه‌گذاری در کشور با تمرکز بر ایجاد زمینه سرمایه‌گذاری مشترک در شرکت‌های زیرمجموعه شستا و صندوق با مشارکت سرمایه‌گذاران خارجی استوار است. این همکاری‌ها در دو بخش عمومی و فنی تعریف شده‌اند.

در بخش همکاری‌های عمومی، مواردی چون تبادل تجربیات و دانش فنی، معرفی خدمات سازمان سرمایه‌گذاری به شرکت‌های تابعه شستا و صندوق، معرفی شرکت‌های تابعه به سازمان جهت استفاده از خدمات آن، مشارکت در کارگاه‌های آموزشی، برگزاری نشست‌های تخصصی با سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی، معرفی خدمات و محصولات در رویدادها و رسانه‌ها و همکاری در توسعه سرمایه‌گذاری خارجی و تامین مالی ارزی مورد تاکید قرار گرفته است.

در بخش همکاری‌های فنی، آموزش شرکت‌های تابعه در خصوص ابزارهای تامین مالی بین‌المللی، معرفی این شرکت‌ها به سرمایه‌گذاران خارجی و تسهیل فرآیندهای قانونی، افزایش احتمال جذب سرمایه بین‌المللی، همکاری در بازاریابی بین‌المللی، طراحی و عملیاتی نمودن ابزارهای جدید تامین مالی ارزی، تسهیل انتقال فناوری‌های پیشرفته، همکاری در تدوین برنامه بازاریابی بین‌المللی، برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های تخصصی، برگزاری رویدادهای جذب سرمایه‌گذاری خارجی، شناسایی و معرفی پروسژه‌های مشترک بین‌المللی، استفاده از امکانات طرفین برای میزبانی هیأت‌های خارجی، تولید محتوای مشترک برای بازاریابی بین‌المللی، استفاده از دانش تخصصی طرفین در نشست‌ها و همایش‌ها، همکاری در اعزام و پذیرش هیأت‌های اقتصادی، تولید محتوای چندزبانه برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، شناسایی سرمایه‌گذاران خارجی و ایرانیان مقیم خارج، استفاده از ابزارهای برون‌مرزی در تعامل با دستگاه دیپلماسی، اطلاع‌رسانی و حضور نمایندگان سازمان در پذیرش و اعزام هیات‌ها و برنامه‌ریزی برای حضور مشترک در رویدادهای داخلی و خارجی و ارتقاء فناوری در شرکت‌های زیرمجموعه از طریق طرح‌های توسعه‌ای با مشارکت سرمایه‌گذاران خارجی از جمله مفاد مهم این بخش هستند.

برای پیگیری و نظارت بر حسن اجرای این تفاهم‌نامه و برنامه اقدام آن، کارگروهی تحت عنوان «کارگروه راهبری و برنامه‌ریزی» متشکل از نمایندگان هر سه طرف و دستیار وزیر در امور بین الملل تشکیل خواهد شد که مسئولیت هماهنگی و اجرای تفاهم‌نامه را بر عهده دارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز