خبرگزاری کار ایران

امضای تفاهمنامه مرکز پژوهش‌های مجلس و دانشگاه عالی دفاع ملی

asdasd
کد خبر : ۱۳۱۱۳۴۷

دانشگاه دفاع ملی و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی به منظور استفاده از ظرفیت‌های پژوهشی و علمی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، تفاهم‌نامه دانشگاه عالی دفاع ملی با مرکز پژوهش‌های مجلس در مراسمی، به منظور همکاری درباره مسائل پژوهشی و استراتژیک امضا شد.

بابک نگاهداری، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در این جلسه گفت: پژوهش در شیوه حکمرانی یک ضرورت برای جامعه بوده و اهمیت کار دانشگاهی برای انجام کار دانش بنیان مهم و حائز اهمیت است. این روزها سازمان علمی فناوری توجه عمده خود را به شرکت‌های دانش‌بنیان خصوصی گذاشته است و خیلی رویکرد اجتماعی و عمومی از خود نشان نداده است. اما حالا مرکز پژوهش‌های مجلس بر روی مسائل عمومی تمرکز کرده تا جنبه عمومی کار بالا برود.

وی با بیان اینکه فرآیندی که امروز در مرکز پژوهش‌ها مطرح شده است، این بود که ما در بحث‌های عمومی از ظرفیت نخبگان، دانشگاهیان، طلاب استفاده کنیم، اظهار داشت: ما در یک برنامه پژوهشی ۵۵۰ نخبه را کشف کردیم که در مدت کوتاه در آزمون نهایی حدود ۱۴۰ نفر از آنان قبول شده و در یک برنامه‌ریزی سه روزه این افراد در کار طراحی لایحه و طرح به مجلس کمک کردند. 

به گفته رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، همچنین پیش‌نویس‌هایی درباره برنامه هفتم توسعه و همچنین بودجه فعالیت‌هایی انجام دادند که نشان می‌دهد ما از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده کردیم.

نگاهداری با بیان اینکه ما زبان قانون را خوب می‌شناسیم و شما هم زبان استراتژیک را خوب درک می‌کنید، تصریح کرد: می‌خواهیم سعی کنیم در این تفاهم‌نامه از این دو عنصر به خوبی استفاده کنیم. ما درباره ضرورت شیوه حکمرانی پیگیری زیادی از سوی وزارت علوم داشتیم و موفق شدیم این برنامه را در دانشگاه راه بیاندازیم و امیدواریم این طرح در نهایت در دانشگاه مورد بررسی قرار بگیرد.

وی ادامه داد: همچنین امیدواریم با امضای تفاهمنامه با دانشگاه عالی دفاع ملی از ظرفیت این دانشگاه هم درباره ضرورت شیوه حکمرانی استفاده کنیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه ما به کارهای اصلی خودمان اعتقاد داریم و عقیده داریم که با استفاده از حوزه دانشگاه، می‌توانیم حجم کارهای خودمان را با کیفیت بیشتر بالا ببریم، خاطرنشان کرد: رویکرد جدید مرکز پژوهش‌ها راهبری شدن آن است چون در دوره جدید ما حدود ۲۳۸ شیوه عملیاتی جدید به دولت تقدیم کردیم تا با استفاده از ظرفیت تعامل انجام کار توسط دولت با کیفیت بالاتری همراه شود.

نگاهداری با بیان اینکه بهتر است رویکرد مجلس و دولت به سمت تعاملی و علمی پیش برود، خاطرنشان کرد: اگر این کارهای کارشناسی و علمی با جدیت بیشتری دنبال شود، طرح‌ها و لایحه‌ها با ظرفیت بالاتری ارائه خواهد شد.

در ادامه این جلسه، سردار احمدی‌مقدم رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی نیز ابراز داشت: زبان علم زبان یکسانی است و ما می‌توانیم با رویکرد تعاملی به نتیجه برسیم و در کنار آن از ظرفیت آموزش و پژوهش برای توسعه علم استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه ایران در مسیر حکمرانی به شدت در حال توسعه است، عنوان کرد: روش حکمرانی به گونه‌ای است که اگر از همه ظرفیت‌های علمی استفاده کنیم، می‌توانیم با برنامه‌ریزی جدی، در مسیر خودمان به موفقیت برسیم.

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی اضافه کرد: بر همین اساس سردار باقری به ما دستور دادند در این حوزه با مرکز پژوهش‌های مجلس تفاهمنامه‌ای امضا شود تا این دو نهاد از ظرفیت‌های یکدیگر به خوبی استفاده کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز