خبرگزاری کار ایران

امیرحسین طهماسبی در گفت‌وگو با ایلنا مطرح کرد؛

دیپلماسی رسانه‌ای «سیاست خارجی»، روایت رسمی ایران به جهانیان/ باید خانه‌های هدف صهیونیست‌ها را به همه جهان نشان داد

دیپلماسی رسانه‌ای «سیاست خارجی»، روایت رسمی ایران به جهانیان/ باید خانه‌های هدف صهیونیست‌ها را به همه جهان نشان داد

امیرحسین طهماسبی خاطرنشان کرد: می‌توان در همین ساختمان سوخته شیشه‌ای، کنفرانس بین المللی برگزار کرد. حتی باید خانه‌های مردم را که هدف حمله صهیونیست‌ها قرار گرفته، به همه جهان نشان داد. اگر یکصدم چنین اتفاقاتی در کشورهای اروپایی و آمریکا رخ داده بود، اکنون دنیا را زیر و رو کرده بودند. در برنامه «سیاست خارجی» همواره از این اتفاقات خواهیم گفت.

امیرحسین طهماسبی، مجری کارشناس برنامه «سیاست خارجی» که در ایام دفاع مقدس ۱۲روزه روی آنتن شبکه سه سیما بود، درباره این تجربه در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، اظهار کرد: شرایط ویژه‌ای در ۱۲ روز دفاع مقدس ایجاد شده بود و باید با همه وجود، پای تعهد و دلبستگی به ایران و انقلاب اسلامی ایران می‌ماندیم. واقعاً در آن روزها از خدا می‌خواستم که در این راه به ما کمک کند و قاعدتاً در آن شرایط خاص، برنامه‌ها نیز با استثنائات و ویژگی‌های متفاوتی نسبت به روزهای عادی روی آنتن می‌رفت.

وی افزود: ما باید با مدیریت احساسات و ذهن خودمان برای تحلیل درست و روایت دست اول اقدام می‌کردیم، ضمن اینکه امید و انگیزه مخاطبان را بالا نگه می‌داشتیم. در برنامه «سیاست خارجی» با همین نگاه پیش رفتیم. در آن ایام با همفکری مدیران شبکه، مدیران گروه‌ها و سایر همکاران به تحلیل‌های دقیق‌تر و دست اول رسیدیم و بازخوردهای بسیار خوبی نیز از مخاطبان دریافت کردیم.

مجری برنامه «سیاست خارجی» با بیان اینکه برای بیان محتوای مرتبط با وقایع جنگ و تحرکات منطقه، باید نسبت به این مسائل از قبل اشراف و تسلط کافی وجود داشته باشد، اظهار کرد: ما می‌دانستیم که غرب آسیا آبستن حوادث مهمی است و به طول کل، این منطقه شرایط خاص خودش را دارد. برنامه «سیاست خارجی» که از اسفند سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را با شروع جنگ اوکراین آغاز کرده است، تلاش کرد با جامعیت و اشراف اطلاعاتی پیش روی مخاطبان قرار بگیرد و آن‌ها را با خود همراه کند. در جنگ ۱۲روزه نیز از تجربه‌های پیشین برنامه بهره بردیم و نخبگان، چهره‌های دانشگاهی، سیاستمداران و مردم به ما کمک کردند و ما تلاش کردیم بیان و روایتی واقعی از اتفاقات داشته باشیم.

طهماسبی در خصوص دوران پساجنگ و رویکردهای مناسب برای تولید محتوا در چنین روزهایی یادآوری کرد: ما شرایط سختی را به رژیم صهیونیستی تحمیل کردیم. رژیم مجبور شد دستش را به سوی واسطه‌ها دراز کند و آمریکا را به میان بیاورد و از آن طریق خواهان توقف حملات شود. این شرایط نتیجه رشادت مردم و قوای نظامی و مسلح جمهوری اسلامی ایران است.

وی در ادامه تأکید کرد: ما در میان جنگ روایت‌ها ایستاده‌ایم و این مسئله منحصر به جنگ تحمیلی ۱۲روزه نیست. سالهاست مردم ایران تحت هجمه‌های عملیات رسانه‌ای دشمن قرار دارند. ما در برنامه «سیاست خارجی» روی مسئله جدال روایت‌ها تمرکز کرده‌ایم و روایت‌های دشمن، چرایی و پشت پرده آن را در برنامه تبیین می‌کنیم. سپس روایت حقیقی را از طریق صاحبنظران، استادان دانشگاه و نخبگان در تمام قاره‌های به مخاطبان ارائه می‌دهیم. ما تحلیلگران بسیاری از آمریکا، آمریکای لاتین، اروپا، آفریقا، استرالیا و آسیا داریم.

طهماسبی تأکید کرد: نمی‌خواهیم تحلیل‌ها فقط از زبان کارشناسان داخلی به مخاطبان عرضه شود، بلکه معتقدیم بحث جنگ روایت‌ها که ایرانی‌ها و رهبر معظم انقلاب اسلامی از آن سخن می‌گویند، باید توسط افراد صاحب‌نظر خارجی نیز بیان شود.

مجری برنامه «سیاست خارجی» که لحظه حمله رژیم صهیونی به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما، در سازمان حضور داشته، در مورد حس و حال خود در آن لحظات گفت: همان ساعات من در ساختمان ۹ دی و در سازمان حضور داشتم. معاونان و مدیران مدام از همکاران خواهش می‌کردند که از سازمان خارج شوند؛ اما همه می‌خواستند در محل کار خود بمانند و خدمت کنند. حتی بسیاری از خانم‌ها همچنان در رژی مشغول کار بودند و با اینکه از چند ساعت قبل اخبار احتمال حمله به صداوسیما منتشر شده بود، هیچ کدام از همکاران نمی‌ترسیدند و در نهایت با دستور معاون سیما نیروها را خارج کردند.

وی اضافه کرد: دیدن چنین رشادت و شجاعتی از سوی همکاران، افتخارآفرین بود. رسانه ملی از این اتفاقات سربلند بیرون آمد و نشان داد که هرگاه پای وطن و دفاع از ایران در میان باشد، همه هموطنان در هر جایگاهی استقامت می‌کنند و این پایمردی کم از موشک‌هایی ندارد که از ایران به خاک رژیم صهیونی اصابت و بخش‌های وسیعی از آن را ویران کرد.

طهماسبی با بیان اینکه از ابتدای شکل گیری برنامه «سیاست خارجی»، تنها یک خط قرمز وجود داشته و آن هم حفظ امنیت ملی و مردم ایران است، افزود: حتی پیش از تجربه جنگ تحمیلی ۱۲روزه، ما در موضوعات گوناگون مانند پرونده هسته‌ای ایران، جنگ روسیه و اوکراین و… در «سیاست خارجی» واکنش‌هایی نشان داده‌ایم که تنها خط قرمزش منافع کشور و مردم بوده است. ما دشمن را می‌شناسیم و در جنگ ۱۲روزه نیز با همان دیدگاه روی آنتن رفتیم و عزمی راسخ داشتیم تا چهارچوب‌های خودمان را داشته باشیم.

وی ادامه داد: ما در تمام بزنگاه‌ها ثابت قدم بودیم. رهبر معظم انقلاب قواعد و چهارچوب ها، مسیر و راه را تعیین می‌کنند و ما در همه ارکان و فعالیت‌های خود متعهد به این دستورات هستیم، کمااینکه آنچه سازمان صداوسیما نیز در برنامه‌سازی به ما منتقل می‌کند، برگرفته از منویات رهبر معظم انق لاب اسلامی است.

این مجری و کارشناس در پاسخ به سؤالی درخصوص تقویت دیپلماسی رسانه‌ای و مقابله با جنگ روانی دشمن ازطریق تبیین ابعاد گوناگون حمله رژیم صهیونی غاصب به صداوسیما به عنوان هدفی غیرنظامی توضیح داد: حمله به صداوسیما خلاف معاهدات بین المللی است. ساختمان شیشه‌ای اکنون نمادی از جنایات رژیم صهیونی است که باید دائم مقابل چشم جهانیان باشد. می‌توان در همین ساختمان سوخته شیشه‌ای، کنفرانس بین المللی برگزار کرد. حتی باید خانه‌های مردم را که هدف حمله صهیونیست‌ها قرار گرفته، به همه جهان نشان داد. اگر یکصدم چنین اتفاقاتی در کشورهای اروپایی و آمریکا رخ داده بود، اکنون دنیا را زیر و رو کرده بودند. در برنامه «سیاست خارجی» همواره از این اتفاقات خواهیم گفت.

طهماسبی ضمن اشاره به اینکه دشمنان اهل گفت وگو نیستند، عنوان کرد: دشمنان فقط دنبال آسیب زدن و در نهایت تجزیه ایران هستند. از نظر دشمنان، ایران باید به استان کوچکی تبدیل شود که هرگاه خواستند به آن حمله و غارتش کنند. در این وضعیت، رسانه ملی باید حقیقت را فریاد بزند تا فراموش نکنیم که دنیا فقط چند کشور اروپایی و آمریکا نیست. آن‌ها دنبال نابود کردن مردم ایران هستند و در نهایت هرگز اجازه نمی‌دهند کشور ما روی آرامش ببیند و ما باید برای مقابله با اهداف دشمنان، قوی باشیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز