دانشگاه شیراز با هوش مصنوعی زیستگاهها را پایش میکند

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز گفت: این دانشگاه با استفاده از فناوریهای نوین مانند هوش مصنوعی برای پایش زیستگاهها و همکاری با سازمان حفاظت محیطزیست، مدیریت مناطق حفاظتشده را بهبود میبخشد.
به گزارش ایلنا، بهرام همتینژاد امروز ۲۴ اردیبهشت در همایش ملی پارکهای ملی و مناطق حفاظتشده در شیراز از راهاندازی درمانگاه دامپزشکی حیات وحش و دورههای دانشگاهی در این حوزه خبر داد و افزود: دانشگاه شیراز تاکنون ۳۸ طرح پژوهشی با سازمان حفاظت محیطزیست تکمیل کرده و ۲۶ طرح دیگر در دست اجرا دارد که نشاندهنده ظرفیت بالای همکاری بین این دو نهاد است.
وی افزود: آموزش جوامع محلی و تطبیق دانش عمومی با یافتههای علمی، به ایجاد مدلهای پایدار مدیریتی کمک میکند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز با اشاره به چالشهای محیطزیستی ناشی از فشارهای انسانی و مشکلات مدیریتی، تأکید کرد: پیوند علم و عمل، کلید حفاظت از منابع طبیعی است.
همتینژاد از برنامههای آینده برای توسعه این فناوریها با همکاری سازمان حفاظت محیطزیست خبر داد و یادآور شد:دانشگاه شیراز با بهرهگیری از فناوریهای نوین مانند هوش مصنوعی، پایش زیستگاهها را بهبود بخشیده است.
وی تأکید کرد: یکی از محورهای اصلی همایش، آموزش جوامع محلی است؛ تطبیق دانش عمومی با یافتههای علمی میتواند مدلهای مدیریتی پایدار ایجاد کند و نقش مهمی در حفاظت از محیطزیست دارد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز از برنامههای دانشگاه برای راهاندازی درمانگاه دامپزشکی حیات وحش و ایجاد دورههای دانشگاهی در زمینه پاسداشت محیطزیست خبر داد و گفت: این اقدامات به حفاظت بهتر از گونههای حیات وحش کمک خواهد کرد.
همتینژاد اظهار داشت: فشارهای انسانی و مشکلات مدیریتی، چالشهای جدی برای حفاظت از منابع طبیعی ایجاد کردهاند و همکاری بین دانشگاه و سازمان حفاظت محیطزیست میتواند این مشکلات را کاهش دهد.