خبرگزاری کار ایران

طبق تازه‌ترین تحقیقات؛

استفاده از گوشی در رختخواب مهم‌ترین عامل خواب بی‌کیفیت

استفاده از گوشی در رختخواب مهم‌ترین عامل خواب بی‌کیفیت

براساس نتایج به دست آمده از تازه‌ترین تحقیقات، زمانی که افراد به گوشی‌های هوشمند و تبلت‌های خود در تاریکی نگاه می‌کنند، طول موج کوتاه نور آبی منجر به تأخیر در ترشح ملاتونین می‌شود و پیرو آن، فرآیند خواب را سخت‌تر می‌کند.

به گزارش ایلنا، براساس نتایج به دست آمده از تازه‌ترین تحقیقات، زمانی که افراد به گوشی‌های هوشمند و تبلت‌های خود در تاریکی نگاه می‌کنند، طول موج کوتاه نور آبی منجر به تأخیر در ترشح ملاتونین می‌شود و پیرو آن، فرآیند خواب را سخت‌تر می‌کند.

نویسنده ارشد این تحقیقات از دانشگاه هوستون گفت: «دستگاه‌های الکترونیکی نظیر تبلت و گوشی همراه سطح هورمون خواب را کاهش و کیفیت خواب را تحت تأثیر خود قرار می‌دهند».

متخصصان دانشگاه هوستون در ادامه می‌گویند: «هزینه‌های پایین آمدن کیفیت خواب به خصوص در کودکان بسیار بیشتر از خستگی و خواب‌آلودگی است؛ عدم داشتن خواب منظم با خطر بالایی از افسردگی، چاقی، حمله قلبی، سکته مغزی و دیابت مرتبط است».

بر اساس بررسی‌های صورت گرفته،این وسیله‌ امواجی را از خود منتشر می‌کند که می‌تواند هدایت کننده فاکتورهای منفی برای ایجاد تومورها و غده‌های بیماری‌زا باشد که این اصل در افراد ضعیفتر مانند کودکان بیشتر است.

متخصصان انگلیسی باور دارند، تومور مغزی در نوجوانی و بزرگسالی حاصل استفاده بی‌رویه کودکان از وسایل الکترونیکی است؛ یک مطالعه جامع بین‌المللی در سال 2011، نشان داد، میان استفاده از وسایل الکترونیکی و ابتلا به تومور مغزی در بزرگسالی ارتباط مستقیم وجود دارد. هر چه کودک بیشتر از وسایل الکترونیکی استفاده کند، احتمال آسیب دیدن او در بزرگسالی افزایش می‌یابد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز