خبرگزاری کار ایران

سبزیجات فشارخون را افزایش می‌دهند؟

سبزیجات فشارخون را افزایش می‌دهند؟

سبزیجات برگ‌سبز با دارا بودن پتاسیم، منیزیم، پلی‌فنل‌ها و ویتامین C، نقش مهمی در کاهش و کنترل فشارخون دارند.

پتاسیم با مهار انقباض عروق، اثرات منفی نمک را کاهش می‌دهد؛ منیزیم نیز با گشاد کردن عروق در کنترل فشارخون مؤثر است.

پلی‌فنل‌ها خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارند و ویتامین C با بهبود عملکرد عروق، موجب کاهش فشارخون می‌شود.

مصرف منظم سبزیجات بخشی از رژیم غذایی سالم برای بیماران پرفشاری خون است و حذف آن‌ها توصیه نمی‌شود.

منبع خبرگزاری دانشجو
انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز